Начин на живот

Време е за среща: 3 невероятни идеи, които ще ви помогнат да прекарате страхотно

Какво ви трябва?

Време е за среща: 3 невероятни идеи, които ще ви помогнат да прекарате страхотно

Снимки: Pinterest, Pexels

След като известно време ни се наложи да живеем предимно онлайн, и срещите ни основно така преминаваха – през видеочатове, сега можем да преминем и офлайн, а и слънчевото време навън напълно го предполага. И ако последните няколко месеци любовта е пристъпвала към вас с помощта на новите технологии, то е време да се върнем към добрите традиции – с романтична среща на живо. Но ако искате да излезете извън класиката и да не се занимавате с резервации, да се съобразявате с шумни заведения и не сте сигурни дали храната ще ви понесе, ви споделяме три идеи, с които няма да мислите дали спазвате достатъчно дистанция от съседната маса и дали имат любимото ви питие, и то добре изстудено. Понякога ни трябват малко неща, за да имаме наистина перфектна лятна среща.

Пикник в парка

Ако бяхме в Париж, със сигурност можехме да си спретнем романтичен пикник край брега на Сена или на тревата в приказната Люксембургска градина, където двойките задължително носят багета в кошницата си. Но нито сме в Париж, нито можем да се настаним комфортно край Перловската река, така че избираме някой от любимите ни паркове в София. Можем да се насладим на малко повече уединение в Борисовата градина или на по-шумния, но пък прекрасен парк пред Народния театър.

Нещо за хапване

Предимството е, че можете предварително да обсъдите кой какво обича и дори заедно да отидете да напазарувате – може да са сезонни плодове като диня, праскови, кайсии и малини, няколко вида сирена и разбира се, си открадваме от французойките идеята за прясно изпечени кроасани или багети. Момичетата имаме навика да не ядем много на среща, но пък точно тези леки неща за хапване помагат за разчупване на атмосферата.

Нещо за пиене

Ако вие предпочитате вино, а той е любител на бирите, може би е добре да се срещнете някъде по средата с любимия ни за летните дни и вечери сайдер. Още повече че Somersby имат нов вкус на манго и лайм, който ще направи срещата по-свежа, по-лека и много по-приятна. И ще добави точната доза блясък в очите, за да впечатлите момчето, което вече харесвате много!

С подкрепата на Somersby