Начин на живот

За терасинга и малките удоволствия

Днес заедно с красивата Лора от Empurple се впускаме в едно малко приключение, за което дори не е нужно да събираме багаж, да купуваме билети, да резервираме стаи...

Днес заедно с красивата Лора от Empurple се впускаме в едно малко приключение, за което дори не е нужно да събираме багаж, да купуваме билети, да резервираме стаи... На терасата в любима компания и със свежа напитка в ръка е винаги хубаво. Колко малко е достатъчно, за да се почувства едно момиче щастливо! Наздраве, Лора, не спирай да се усмихваш!

Лятото и всичките му изкушения са толкова близо, но още не са дошли при мен. Броя дните до морето, до планината, до очакваните планувани почивки и екскурзии. Толкова банално!

Не съм чела "Хюга", но идеята за търсене на малки удоволствия всеки ден, за хармония и уют сграбчвам с две ръце и цяло сърце! Търся хубавите неща в малкото свободни минутки, които имам, дори и когато не съм заровила крака в пясъка или напълнила дробовете си с чист планински въздух. Изключвам се от бъдеще и минало и се потапям в сега, в едно "Искам да съм щастлива сега!".

Пуснахме си "No Roots" на Алис Мъртън, нарязахме си няколко парчета диня и започнахме един весел терасинг с новата любима напитка. Somersby изскочиха с най-летния вкус - диня!

Той грабна фотоапарата с думите "Красива си, стой така!" и... времето спря!

Сетивата се радват и на малките неща - на няколко хапки сочна диня, разтичаща се по брадичката ти, на вкусно сайдърче, гъделичкащо небцето, на едно облизващо студените капчици кучешко езиче и... на Неговите очи, които правят mute на музиката и на целия шум наоколо.

Наздраве за терасинга и за малките споделени наслади!

С подкрепата на Somersby