Начин на живот

Зимни дестинации в Европа, които са любов от пръв поглед

Ако не карате ски, има много начини да се насладите на зимата и да създадете спомени, които ще ви съпътстват през целия сезон.

Зимни дестинации в Европа, които са любов от пръв поглед

Снимка: Pexels

Време е да планираме следващото бягство през зимата преди настъпването на красивата първа пролет. Ако карате ски, тези идеи не са за вас. Тези идеи са за всеки, който иска да се наслади на пълна красота и очарование на студеното време. 

Защото спомените, които можем да създадем през този сезон, не се ограничават само до карането на ски. Зимата предлага цял свят от възможности за удоволствие и релаксация, които могат да бъдат изживяни на свой собствен ритъм и в своя стил.

Нека се потопим в света на уюта и зимното вълнение, извън завоите на ски пистите. И да се влюбим в местата, които ви предлагаме.

Уелнес в Доломитите

Доломитите е истински рай за тези, които търсят уют и релакс. Обградени от величествените планини, можете да се потопите в спа процедурите и термални басейни. Всичко това се случва под снежния покрив и с изгрева на слънцето, което оцветява връхчетата в розово и оранжево.

 

Зимна разходка в испанските Пиринеи

Испанските Пиринеи са идеално място за зимни разходки, където снегът превръща планините в приказка. Сред високите върхове и заснежени дървета можете да се насладите на спокойствието и красотата на зимната природа.

 

 

Има още...


Семейни забавления в Словакия

Словакия предлага богат избор от семейни забавления през зимата. От кънки на замръзналото езеро до снежни битки в парковете, тук всеки член от семейството ще открие нещо забавно и вълнуващо.

 

Зимна приказка в Бавария

Бавария ви кани да се потопите в своята зимна приказка. Селата с уютни къщи, топъл глог и традиционни германски празнични ястия ще ви пренесат в свят на уюта и топлина.

 

 

И още...


Отдих в хижа във Финландия

Хижите във Финландия са идеалното място за почивка. Пред камината и с гореща напитка в ръка, можете да се потопите в съчетанието от снежни пейзажи и архитектурна простота.

 

Приключение извън пистите в La Plagne, Франция

La Plagne предлага нещо повече от стандартните ски атракции. Извън пистите, адреналиновите приключения включват снегоходки, които ви отвеждат в дивите кътчета на планината.

 

Има още...


Разходка със снегоходки в Австрия

Австрийските планини са идеалното място за разходка със снегоходки. Подир ходенето по свеж сняг, можете да се отпуснете в традиционният хижи, където ви очаква топъл чай и гостоприемство.

 

Музеите в Амстердам

Зимата в Амстердам не означава само студ. Музеите на града са като оазис на изкуството и културата, където можете да се насладите на изложби и арт инсталации, докато външният свят е покрит с бялата прелест на сняга.