Нашите препоръки

Fanta ни предизвиква да покажем уменията си на опитни дегустатори

Създадена специално за потребителите от поколението Z, които живеят цветно, обичат да преоткриват света и не се боят да опитват нови преживявания и вкусове, лимитираната #WhatTheFanta е вдъхновена от загадъчни вкусове, провокиращи уменията, сетивата и въображението.

Без смелост всякакъв успех е немислим. На това ни учат младите хора. Те приемат всяко ново предизвикателство като добре дошло и ни показват как да живеем пълноценно в сегашния момент, без да се терзаем с мисли за миналото или бъдещето. Дават ни пример, че ако се осмелим да използваме гласа си, той може да се окаже надежден и силен. 

Животът е за да се живее с пълни сили. А за да се усмихнем право в лицето на слънцето, е нужно да умеем да се възползваме максимално от всеки един момент, без да гледаме часовника си изпод вежди.

Обичаме да усещаме вкуса на преживяното, а поне няколко пъти по-приятно е, когато една глътка може да ни вдъхнови отново.

В този дух - Fanta обяви началото на #WhatTheFanta - нова интерактивна кампания, предизвикваща потребителите да разгадаят мистерията около новата вкусова комбинация на напитката. Кампанията започва в началото май и ще продължи до 4 септември 2022 г. на официалния сайт на Coca-Cola България и в приложението Coca-Cola App, както и в социалните мрежи на компанията, където ще могат да бъдат открити всички указания.

Всеки, който е готов да се впусне в новото свежо предизвикателство в ролята на „дегустатор“, трябва да разкрие четирите тайни съставки, които стоят зад новия #WhatTheFanta вкус.  Създадена специално за потребителите от поколението Z, които живеят цветно, обичат да преоткриват света и не се боят да опитват нови преживявания и вкусове, лимитираната #WhatTheFanta е вдъхновена от загадъчни вкусове, провокиращи уменията, сетивата и въображението. Още един начин животът ни да стане поне няколко пъти по-интересен и вълнуващ!

А най-хубавото е, че докато се впускат в поредица от мистериозни мисии, безстрашните и любопитни почитатели на бранда имат шанса да спечелят различни награди, сред които дронове, плажни кърпи и куфари, вдъхновени от дестинацията на мистериозния вкус. Цветната напитка провокира феновете да тестват имат ли нужните умения, за да приемат предизвикателството и да разгадаят тайния вкус на #WhatTheFanta.

Същевременно ни напомня да проявим волност на духа и да разкрепостим вижданията си, за да се включим без притеснения в ритъма на танца на живота.

„Забавлението винаги е стояло в основата на Fanta. Нашата първа мисъл е „как можем да внесем свежест в понякога сивото всекидневие?“. И при стартирането на новата кампания #WhatTheFanta не беше по-различно, защото искахме да намерим нови оригинални начини за взаимодействие с нашите потребители. Знаем, че всеки обича да бъде предизвикван да изследва вкусове и загадки – особено мистериозни, и сега потребителите имат възможност да тестват уменията си“, казва Дора Стрезова-Николова, изпълнителен директор на Кока-Кола България.

Лимитираната #WhatTheFanta се предлага в бутилки от 500 мл. и може да бъде открита в търговската мрежа у нас между май и септември 2022 г. Подробности за кампанията феновете могат да намерят на сайта на Coca-Cola България, както и в приложението Coca-Cola App (Google Play, App Store).

Как да си сверим часовника и да сме в крак с модерното време? Като заложим на ярка индивидуалност и си напомним, че светът е само повод за въображение, а ние сме главните герои в нашата собствена приказка, която с лекота можем да превърнем от сиво ежедневие в цветна реалност! Новият вкус на Fanta е свежа глътка живот, която ни мотивира за нови подвизи и доза смелост, вдъхновена от всеки млад човек, отправил поглед към едно красиво бъдеще!