Нашите препоръки

Най-цветните графити на столичната ул. „Цар Симеон“

Една от най-пъстрите улици в КвАРТал

Днес обръщаме за малко глава от нелепия ремонт на жълтите павета, за да ви поведем на една цветна модна разходка из любимия ни квАРТал. И друг път сме ви показвали най-известните instagrammable места в района, а след като скоро опознахме пекарните и малките сладкарници на ул. „Екзарх Йосиф“, сега се отправяме към ул. „Цар Симеон“. Улицата, на която често се отбиваме, за да хапнем нещо вкусно и вегетарианско в „Кринг“, друг път, за да се пренесем във Франция в уютно бистро L’Etranger , а често си припомняме вкуса на гореща Италия с Osteria San Marco. Точно тези малки скрити места, които са почти в сърцето на града, му дават онова очарование, което търсим, за да си напомним, че София не е толкова скучна и сива.

Напротив, доказват го и всички онези ярки графити точно по „Цар Симеон“, които ние превърнахме в перфектен фон за няколко Instagram кадъра. Изрисувани по фасади на жилищни сгради или върху ролетни гаражни врати, анонимните артисти не спират да добавят нови щрихи из тази улица.

Аутфит: Спортно горнище Adidas, тениска Adidas, клин Adidas, маратонки Adidas Originals, всичко от District

И ако сте очаквали с лека носталгия по лятото, че есента ще бъде дъждовна и меланхолична, ние за пореден път ще ви покажем, че модните тенденции показват точно обратното. Ярките цветове така са превзели колекциите, че дори и най-спортните ни дрехи и аксесоари (цялата ни селекция е от новите предложения в District) се открояват на фона и на най-цветните графити. Късите клинове, тениските и суитшъртите, които отдавна носим и извън залата, отново намират начин да станат част от ежедневния ни стайлинг, особено през все още топлите уикенди.

Но пък ако ярките и наситени цветове не са ви по вкуса, ви показваме и няколко актуални шопинг находки, като късо бомбър яке, широк спортен панталон и къс топ, в по-неутрални тонове. Събрахме ги в един аутфит, за да се докоснем до дървото на мечтите и да си пожелаем нещо. Все пак знаем, че мечтите рано или късно се сбъдват. А дотогава знаем какво ще носим по пътя си до тях.

Аутфит: Яке Reebok, спортно долнище Adidas Originals, потник Nike, маратонки Reebok, всичко от District

С подкрепата на District