Несесер

10 идеи за пиърсинг на ушите

Пиърсингът е модерен в почти всяка своя разновидност - независимо къде е поставен.

10 идеи за пиърсинг на ушите

Майли Сайръс присъства на 66-те награди ГРАМИ в Crypto.com Arena на 04 февруари 2024 г. в Лос Анджелис, Калифорния. (Снимка от Neilson Barnard/Getty Images за The Recording Academy)

За децата от 90-те като мен пиърсингът на ушите беше почти толкова важна част от тийнейджърството, колкото и първите цветни кичури коса и тежкият, тъмен молив около очите. Беше модерно да си слагаме пиърсинг навсякъде и за първи път беше позволено, стига да не разберат родителите ни. Да си дупчим ушите вече беше скучно. Искахме пиърсинг на езика, на пъпа или поне няколко обеци на едното ушо. Ето защо за моето поколение е добре дошла тенденцията "курирано ухо", която в момента набира скорост и включва съчетаване на възможно най-много пиърсинги на ухото. Звезди като Майли Сайръс, Скарлет Йохансон и Дожа Кат са истински специалистки.

Пиърсингът е модерен в почти всяка своя разновидност - независимо къде е поставен. Възможностите за пиърсинг се простират отвъд традиционното. Пиърсингът във вътрешната част на ухото или на плоската повърхност на горния ушен хрущял сега е особено популярен.

Ето кои са 10-те най-популярните тенденции за пиърсинг през 2024 г.

Lobe

High Lobe

Helix

Tragus

 Conch

Daith

Industrial

Snug

Flat

Orbital