Несесер

13 идеи за грим с червилата, които ще носим това лято

Финалният щрих на всеки грим

Лятото е сезонът, в който залагаме на цветните тоалети и леките материи. Най-често ги комбинираме с минималистични аксесоари, които да подчертаят свежата ни визия. И все пак добре знаем, че няма по-верен приятел на жената от нейното червило, което понякога е достатъчен аксесоар само по себе си. Днес ви представяме летните тенденции, които определено няма да пропуснем да изпробваме.

Без значение от сезона класическото червено червило никога не ни предава. Слагаме го в комбинация с бяла тениска и сини дънки или пък с някоя ефирна флорална рокля. Червеният цвят ни придава женствен и загадъчен вид, който определено ще събере всички прогледи. Друг тренд, който много ни допада са оранжевите червила, които са перфектни за лятото, внасяйки свежест и цвят на всеки тоалет. Фенове сме и на естествената визия, която намираме или в бежовите матови червила, или пък в деликатните и нежни гланцове за устни. 

Ако се чудите как да внесете повече свежест и разнообразие в стайлинга си, винаги може да разчитате на вълшебната сила на червилото. В комбинация с правилния тоалет и аксесоари, то сякаш е последната стъпка за постигане на перфектната лятна визия. На кои предложения бихме заложили през идните слънчеви месеци, вижте в нашата галерия.

 

16 идеи за свеж летен грим