Несесер

18 идеи за приказен маникюр в бяло

Най-нежният цвят и неговите интерпретации върху нотките ни

18 идеи за приказен маникюр в бяло

Снимка: Instagram @overglowedit

Малко преди да посрещнем официално зимата, пренасяме красотата на снежните дни върху маникюра си. Въпреки че май сме свикнали да използваме белия цвят предимно за лятото, този сезон му отива не по-малко, особено в най-празничния месец от годината. Неговата неутралност го прави добър съюзник за зимния стайлинг, защото ще отива на всичко в гардероба ви и най-вече, ако обичате светлите монохромни тоалети.

Може да покриете цялата нокътна плочка в бяло – като то може да е по-прозрачно и млечно или пък по-плътно и наситено. От друга страна може да се използва за класическия френски маникюр, който никога не излиза от мода, но пък с него могат да се правят различни минималистични форми като точки, сърца, звезди или вълни върху безцветна основа.

Другото предимство на този цвят е, че може да се комбинира както с контрастното черно, така и с близките до него нюанси на бежовото, ако обичате да комбинирате различни тонове за отделните нокти. И тъй като все пак сме в празнично настроение, може да добавите и блестящи брокати или камъчета, за да постигнете перфектен парти маникюр.

 

И още 24 идеи за красив празничен маникюр