Несесер

20 идеи как да включите розовото в маникюра по най-елегантния начин

Хаштагът на сезона - #lavieenrose

Тази есен можем да кажем, че ще срещаме доста по-често хаштага #lavieenrose, защото розовото или така наречения тренд Barbiecore ще властва не само при дрехите и аксесоарите, но и в маникюра. След като вече ви показахме как можете да го включите в стайлинга си, дойде ред да покажем как може да изглежда по-елегантно и върху ноктите.

Обикновено розовото и то в ярките му и наситени нюанси сме свикнали да го свързваме с летния сезон, но сега е ред смело да го носим и през студените месеци. Най-семплият начин е да лакирате всички нокти в един цвят, особено ако предпочитате да го правите сами у дома.

Но ако ходите при специалист, със сигурност ще ви вдъхновим да пробвате някоя от днешните идеи, сред които има различни комбинации на розово с други цветове (да, дори и с оранжево може да изглежда стилно!), както и варианти с красиви нежни декорации като сърца, цветя и вълни. И тъй като напоследък предпочитаме цветния вариант на френския маникюр, то спокойно можете да замените бялото по върховете на ноктите с розово. Какво още можете да опитате, вижте в галерията ни!

 

21 идеи за маникюр с най-актуалните тенденции за есента