Несесер

21 идеи как да имате красив маникюр в бяло през лятото

Оказва се, че този цвят е доста предпочитан през топлите месеци

21 идеи как да имате красив маникюр в бяло през лятото

Снимка: Instagram @heygreatnails

Специално за маникюра сме свикнали да ви показваме интерпретации в бяло през зимата, когато е натрупал пухкав сняг. Но въпреки невероятната палитра от ярки тонове много момичета предпочитат именно този нежен цвят за ноктите си през лятото. Обикновено е достатъчно да лакирате нокътната плочка сами, но ако използвате гел лак със сигурност резултатът ще е много по-добър – независимо дали сте се насочили към по-плътен нюанс, или предпочитате онези нюанси, които създават леко прозрачен ефект.

На други бялото може да изглежда твърде скучно, но днес ви показваме колко разнообразни рисунки и декорации могат да се направят с него. Достатъчно е да имате добра и гладка прозрачна основа и върху нея могат да се добавят малки сърчица, точки, черти, актуалните вълни и дори минималистичен анималистични принт. Разбира се, няма как да пропуснем и френския маникюр, макар че цветните идеи, които ви показахме предния път, не са никак лоша негова алтернатива.

Можете да използвате бялото и като основа, върху която да се добавят фини рисунки като нежни цветя, плодове, черни или цветни точки и особено онези графични рисунки в черно, които са като истинско произведение на изкуството. Бялото е много подходящо и за педикюра ви, така че съвсем не го подминавайте в палитрите за летните дни.

 

23 страхотни идеи за морски маникюр