Несесер

21 идеи за едноцветен, но много бляскав маникюр

И с невероятно разнообразие от нюанси

Ако до преди няколко месеца говорехме за матово покритие върху ноктите, то тази есен блясъкът се завръща. Колкото „по-лачен“ е маникюрът, толкова по-красив и актуален ще бъде той. Това пък дава шанс на едноцветния да изглежда по-открояващо се, така че момичетата, които не обичат декорации, със сигурност ще бъдат щастливи. В Инстаграм открихме и достатъчно вдъхновяващи идеи в тази посока и със също толкова голямо разнообразие от нюанси.

Сред тях се открояват традиционните за сезона охра, маслиново зелено, кафяво, червено, но и актуалните ярко розово, тъмно синьо и пастелното лилаво. Въпреки че повечето цветове са по-наситени, тенденцията с ефект на бляскав лак може да се използва и за по-неутралните тонове като бежово, екрю и бледо розово.

Най-хубавото е, че този тип маникюр можете да си направите и сами у дома. Достатъчно е след самия лак да нанесете топ лак или такъв с гел ефект, за да бъде максимално лъскав, гладък и забележителен. Слоят не трябва да нито много фин, нито много дебел, за да позволи да се задържи по-стабилно по повърхността на нокътната плочка.

Вижте всички красиви идеи и цветове в галерията ни!

 

17 идеи с една от най-красивите тенденции в маникюра тази година