Несесер

21 идеи за най-слънчевия маникюр, който може да имате това лято

Красиви

21 идеи за най-слънчевия маникюр, който може да имате това лято

Снимка: Instagram @overglowedit

Само след няколко дни официално посрещаме лятото и няма по-добър повод от това да освежите ноктите си. Няма и по-топъл и слънчев цвят от жълтото, затова днес му обръщаме специално внимание. Показваме ви варианти, в които той е основен цвят, но това съвсем не означава, че е задължително да покрива изцяло нокътната плочка. Напротив, може да бъде само като декорация (по-наситена или по-светла и минималистична) или под формата на френски маникюр върху безцветна основа.

Няма как да пропуснем и лимоните, които доминират като рисунки, за да ни напомнят на свежа лимонада в горещите дни и на тръпчива маргарита под светлините на нощта. Така че да, лимоните имат важна роля в този слънчев маникюр. Но пък могат да се добавят и всякакви други закачливи детайли и декорации като малки череши, ягоди, точки, вълни и особено онези смайли емотикони, които обичате да изпращате на любимите си хора. Но пък малките красиви и изящни флорални са нещо, което трябва да опитате, особено ако нокътната ви плочка е по-издължена. Всички тези неща ще направят маникюра ви още по-летен, забавен и със сигурност забележителен.

Жълтото може да се комбинира смело с други ярки цветове като розово, оранжево, зелено, синьо и дори лилаво, така че то може да бъде и само детайл, а не основа част в маникюра. Разбира се, има и своите пастелни нюанси, ако не искате да е толкова ярък и наситен.

 

24 идеи за приказен сватбен маникюр