Несесер

21 идеи за впечатляващ цветен маникюр

Несесер

21 идеи за впечатляващ цветен маникюр

Снимка: Instagram @safinailstudio

Със сигурност най-класическата комбинация както при стайлинга, така и при маникюра, е тази от черно и бяло. Просто защото винаги изглежда изискано и елегантно, а върху нотките тези два цвята позволяват всякакви графични детайли и рисунки в полза на единия или другия цвят. Показваме ви няколко идеи днес, но заедно с тях селектирахме и малко по-ярки предложения, защото точно в пролетните дни имаме нужда от нещо свежо и цветно. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Andréa • Nail Artist (@m.o.n.a.j)

Понякога една малка точка в червено в основата на нокътната плочка върху бежова основа може да бъде далеч по-ефектна, от който и да е неонов нюанс, но пък идва лято и защо да не посегнем точно към такъв. Освен това двуцветните комбинации могат да бъдат по-дръзки и да се съчетаят жълто с бежово например или лилаво с кафяво. А защо не и оранжево с розово или розово с червено. 

Могат да се използват и два нюанса на един и същи цвят или да се комбинират напълно контрастни – бяло с жълто или върху безцветна основа да се добави някаква форма в синьо, зелено или оранжево. Най-лесно пък е просто да лакирате отделните нокти в различни цветове, ако не обичате декорации, но пък не можете да си изберете само един нюанс.

 

17 идеи за по-елегантен есенен маникюр