Несесер

21 страхотни идеи за летен маникюр

Красиви

21 страхотни идеи за летен маникюр

Снимка: Instagram @overglowedit

Юни, който официално посрещнахме тази седмица, ни предразполага да бъдем по-смели не само в избора си на дрехи и аксесоари, но и по отношение на маникюра. Неочаквани цветове комбинации, повече декорации, различни форми – време е да преобразим ноктите си, за да преминем през лятото по-вълнуващо и интересно. Затова и днес ви вдъхновяваме с нова порция идеи.

Ако не обичате декорации, най-лесният начин да внесете разнообразие, е като лакирате ноктите си в различни цветове или нюанси, дори и да са бледи и пастелни. Въпреки че неоновите се завръщат точно сега, за да блестят по-ярко под слънцето. Друг по-елегантен начин за игра с различни тонове е като те се използват само като фини линии, нежни вълни или френски маникюр. По този начин не стоят толкова натрапващо.

Но ако все пак обичате рисунки или други декоративни елементи, то ще видите, че можете да използвате закачливи детайли като малки калинки или череши, които да се открояват върху нотките. Звезди, точки и квадрати също могат да украсяват нокътната плочка, но безспорно флоралните мотиви запазват актуалността си и за най-топлите месеци от годината.

 

26 идеи за маникюр в оранжево