Несесер

21 свежи идеи за маникюр в един от най-актуалните цветове

Красиви

21 свежи идеи за маникюр в един от най-актуалните цветове

Снимка: Instagram @safinailstudio

Още през есента и зимата успяхме да се влюбим в зеления цвят и сме щастливи, че той продължава да е един от най-актуалните и през този сезон. По-смелите от вас вероятно вече са се сдобили с костюм в някой от неговите нюанси, друга вече имат поне една чанта или обувки, защото толкова лесно внася свежест в стайлинга ни. Днес обаче за пореден път ще ви покажем как можем да го използвате и за маникюра си.

Ако преди няколко месеца вероятно сте посягали към по-тъмните тонове на зеленото, то сега те са изместени от по-светлите и неонови нюанси. И тъмните могат да присъстват, но по-скоро като акцент или комбинация в някаква декорация. Добър вариант е да се съчетават няколко нюанса или да се избере само един и той да бъде използван за създаването на различни форми върху безцветна основа, включително красиви фини цветя или закачливи плодове.

Зеленото може да се използва и само като фин френски маникюр, тенденция, която също наскоро ви показахме. Но пък смело можете да го комбинирате както с неутрални цветове като бяло, черно или бежово, така и с по-ярки като оранжево, лилаво, розово, синьо и, разбира се, жълто.

 

27 идеи за изящен пролетен маникюр на цветя