Несесер

23 страхотни идеи за маникюр на нежни вълни

Красиви

Ако има нещо, което ще виждаме често върху ноктите през топлите месеци, то това са различните вълнообразни форми. Сред изобилието от рисунки и декорации, те несъмнено се открояват като тренд, който си заслужава да пробвате. Точно затова и днешната ни селекция от Инстаграм профилите, които следим, събира на едно място интересни вариации на вълнообразните линии.

Понякога напомнят на цветна дъга, друг път се преплитат, а най-често следват дължината на нокътната плочка, правейки я да изглежда по-красива и изящна. Така че хващайте вълната и пробвайте някое от днешните ни предложения, защото няма никакво значение дали поддържате ноктите си дълги или къси. И в двата случая този маникюр изглежда страхотно.

Другото му предимство е, че от една страна може да бъде много нежен и минималистичен, като се използва само един цвят върху безцветна основа, който образува няколко вълни. Но може да бъде и в другата крайност – да комбинира различни ярки тонове, защото знаете колко актуални са зеленото, оранжевото, синьото, лилавото... И ако се чудите как точно да ги използвате в маникюра си, вълнообразните линии са един добър начин да бъдете по-смели в избора си за летните дни.

 

21 идеи за маникюр, с които сме готови да посрещнем лятото