Несесер

24 идеи за красив празничен маникюр

Нека ноктите да блестят още по-силно!

24 идеи за красив празничен маникюр

Снимка: Instagram @overglowedit

Продължаваме темата от миналата седмица с бляскавия маникюр, като днес ви показваме идеи с още по-празничен дух. Защото парти сезонът е в разгара си и няма нужда да чакате до Коледа, за да добавите малко металически отблясъци върху ноктите си. Но пък винаги може да разчитате и на коледните цветове – червено, зелено и бяло. Въпреки че може да пробвате с традиционни декорации като снежинки, звезди или коледни играчки, но използвайки по-различни цветове – пастелни или неутрални.

Независимо дали предпочитате минималистичен парти дизайн, или сте готови за цялостен блясък, има по нещо за всеки. Може да изберете само един цвят и той да покрива ноктите, особено ако има добавен брокат в него. От друга страна може да помолите да ви направят няколко фини декорации в златисто или сребристо върху прозрачна основа. Така хем ще има блясък, но той няма да е толкова натрапващ се.

Но пък може съвсем буквално да интерпретирате коледния дух – и като нюанси, и като декорации. Защото ако сега не покажем пищност в маникюра, няма кога, нали.

 

15 идеи, с които да добавим тихия лукс в маникюра си