Несесер

24 идеи за маникюр в неутрални тонове

Елегантен и изискан

Може би много от вас преоткриха предимствата на едноцветния маникюр в неутралните тонове, особено по време на месеците в изолация, когато трябваше сами да се грижим за ноктите си. Не само защото са една от водещите тенденции това лято, но и заради минималистичния стил, към който се стремя, обичам ноктите ми да са покрити в нежни телесни нюанси. Освен това се предлагат толкова много различни варианти, че дори самата аз не съм предполагала, че мога да постигна разнообразие в този тип маникюр.

Дали ще е по-топло бежово, бледорозов, бяло или екрю – не е задължително цветът да се слива с този на кожата ни. Напротив, добре е да бъде поне един-два тона по-тъмен или по-светъл, за да има все пак някакъв контраст. Освен това с такъв маникюр няма да се съобразяваме с това какво да облечем – дали ще е нещо в бяло, или в бежово, или много пъстро и бъбриво като десен.

И ако ви изглеждат твърде скучни неутралните тонове, можете да внесете разнообразие, като комбинирате няколко цвята или добавите някаква много фина декорация. Най-елегантно би се получило с минималистичните геометрични форми.

 

И още 24 идеи за елегантен маникюр