Несесер

25 идеи за маникюр, с който да посрещнем пролетта

Остават броени дни

Само след дни посрещаме официално пролетта и докато в гардероба още ни е трудно да се разтоварим напълно от зимните дрехи, то в маникюра може да се развихрим доста по-смело. Точно затова ще видите колко цветна и слънчева е днешната ни селекция, с която може да преобразите ноктите си за новия сезон.

Главната роля е поверена на фините декорации на цветя в голямо разнообразие от цветове – синьо, зелено, жълто, лилаво и розово. Да, покрай цвета на годината – Viva Magenta, нюансите на розовото ще се повяват доста често и в стайлинга, и в маникюра през следващите месеци. Те се комбинират много елегантно с всякакви други пастелни тонове, а крайният резултат е наистина впечатляващ и много свеж, защото вече имаме нужда да загърбим тъмните тонове от зимата.

Вълни, точки, закачливи декорации като звезди, квадрати и дъги допълват цветята върху нотките, като те могат да се рисуват директно върху безцветна основа и по този начин фокусът е изцяло върху тях. Какво още си харесахме от Инстаграм фийда ни, вижте в галерията ни!

 

25 идеи за страхотен звезден маникюр