Несесер

25 идеи за най-красивия и изящен зимен маникюр

Завръщането на един тренд

След като миналата седмица ви представихме някои от най-актуалните тенденции в маникюра за 2023 година, тази ще се фокусираме върху една от тях, а именно перления маникюр или известен още в Инстаграм като #glazeddonutnails. Най-често можем да го видим в нюансите на бялото и бежовото, което го прави изключително изящен и красив. И тъй като тази зима снегът ни липсва, ето един начин да си набавим снежно настроение, като го пренесем върху нотките си. Истината е, че ако доскоро перлените отблясъци ни изглеждаха доста ретро, то сега те успяват да се завърнат сред тенденциите и да ни изкушат да се върнем към тях. Още повече, че можем да ги постигнем и у дома, избирайки подходящия лак за нотки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Holly Falcone (@hollyfalconenails)

Бляскавият ефект може да се използва не съм с бялото, въпреки че то най-много напомня за изящните перли, но и върху светли и пастелни нюанси, както и върху по-ярки цветове като розово и синьо. По този начин внасяме малко разнообразие сред иначе зимните тонове като кафяво, черно, бордо или маслено зелено. 

Вариант на зимен блестящ маникюр видяхме и при Никола Пелц Бекъм, която наскоро отпразнува своя 28-ми рожден ден. И не друг, а майсторът на ноктите Том Бачик – който също направи маникюра на Селена Гомес за церемонията по връчването на Златните глобуси – е „главният виновник“ за това, затвърждавайки тази зимна тенденция.

 

21 идеи за маникюр в металически отблясъци