Несесер

26 свежи идеи за маникюр в оранжево

Красиви

След като наскоро ви показахме как оранжевото постепенно превзема стайлинга ни през пролетта, сега е ред да видим колко лесно може да освежи и маникюра ни. И въпреки че е цвят, който изглежда труден за комбиниране с други ярки тонове, се оказва, че има доста неочаквани възможности за това. Със сигурност харесахме колко елегантно може да стои в съчетание с розово, както и със синьо и в селекцията ни ще видите различни форми и декорации, които го доказват. 

Разбира се, зеленото и червеното също са опция, както и неутралните светли нюанси на бялото и бежовото. Оранжевото може да се използва и само за модерната версия на френския маникюр, при която линиите са много по-фини, но пък може да се приложи и за класическата, като замени бялото по върха на ноктите. Друг вариант е нокътната плочка да бъда изцяло безцветна и върху нея да се направят различни фигури – точки, звезди, линии или цветя, които да са в нюанс на оранжевото или да бъдат добавени и други цветове.

Но то със сигурност успява да изпъкне и да направи маникюра по-отличителен. Дори и ако заложим само на един тон за всички нокти или пък комбинираме няколко за отделните. При всички случаи стои изключително свежо, елегантно и ни подготвя за летните месеци. 

 

27 идеи за изящен пролетен маникюр на цветя