Несесер

27 идеи как да носите косата си на нисък кок

Несесер

Ако сте в търсене на перфектната шик прическа за горещите летни дни, то може би трябва да се спрете на ниския прибран кок. Отнема ни броени секунди да вържем косата си, а ако търсим идеалния мокър ефект с помощта на стилизиращи продукти, може да ни се наложи да отделим още няколко минути. Най-често разделяме косата си на път по средата, а за по-небрежна визия пускаме няколко свободни кичура около лицето си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by scandimuses (@scandimuses) on

Ниският кок е една от любимите ни прически, която бързо оформяме преди импровизирано излизане с приятелки или просто имаме нужда да приберем косата си за повече комфорт и прохлада, когато сме вкъщи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOSEFINE H. J (@josefinehj) on

Миди полите и ефирните рокли допълват съвършено със семплия и романтичен кок. Добавяме златни халки, любимите ни слънчеви очила и кафява кожена чанта и сме готови с вечерната си градска визия. Разбира се, носим ниския кок и с по-формалните си офис тоалети като блейзър и бермуди или бяла риза и дънки. И именно затова толкова го обичаме – можем да го носим с всичко и по всеки повод. Вижте още стайлинг идеи в галерията ни.

 

29 прически, които да изпробвате до края на лятото