Несесер

27 идеи за елегантен двуцветен маникюр

Да опитаме нещо различно

След като самата аз наскоро изпаднах пред дилема дали с бледожълто или с лавандулово лилаво да лакирам ноктите си и реших да използвам и двата цвята, видях, че резултатът може да бъде много елегантен. Обикновено през студените месеци избираме или само черно, или само бордо, или само бежово, за да покрием ноктите си, защото така сме сигурни, че ще подхождат на всичко от зимния ни гардероб.

Но защо да не опитаме нещо различно, особено сега през пролетта? Не е нужно да носим всички цветове на дъгата, за да се открояваме с интересен маникюр, защото понякога една малка точка в черно или червено в основата на нокътната плочка върху бежова основа може да бъде далеч по-ефектна от всеки неонов нюанс. Семпло, минималистично, стилно. Двуцветните комбинации могат да бъдат толкова различни, а често и неочаквани.

Могат да се използват два различни тона на един цвят, с които никога няма да объркаме, но по-смелите могат да опитат color block комбинации като синьо с оранжево или бледорозово с изумрудено зелено... и какво ли още не. Ако с рисуването на геометрични форми ви е трудно сами, можете просто да лакирате различните нокти в два отделни цвята. И със сигурност това няма да ви отнеме толкова време!

 

Да си припомним и идеите в черно-бяло!