Несесер

27 идеи за маникюр в топли есенни нюанси

Те ни носят усещане за уют

Въпреки че тази година и през есента няма да се разделяме с ярките тонове като зелено, розово и оранжево, няма как да останем безразлични и към онези приглушени нюанси на охра, кафяво и бордо. Те ни носят усещане за топла чаша шоколад, печена тиква и хубава чаша червено вино или най-общо казано уютът, който ни носи именно този период, пък било то и леко мелaнхоличен.

Но пък цялото това вдъхновение и усещане можем да пренесем в маникюра си, като лакираме ноктите си в един или няколко цвята, като е хубаво да се следва правилото те да бъдат или само от топлата гама, или от по-студената. Все пак зависи и какво подхожда на тена на кожата ни. Например, можем да изберем няколко тона от бежово-кафявата гама за всеки отделен нокът и да се получи един семпъл, но интересен маникюр.

Разбира се, могат да се добавят и различни декорации, като този сезон сякаш абстрактните и минималистични рисунки са по-актуални. Сред тенденциите остават вълните, които се наложиха през лятото, както и цветният френски маникюр, който не спираме да виждаме в нови и различни вариации. Какво още, вижте в галерията ни!

 

21 идеи за маникюр с най-актуалните тенденции за есента