Несесер

29 идеи за маникюр с екзотичен летен дизайн

Как да изглежда един маникюр с екзотични шарки стилно, не е съвсем лесен въпрос.

Много са модерни екзотичните шарки по маникюра (животни, растения, джунглата, саваната и т.н). Как обаче да изглежда един маникюр с екзотични шарки стилно, не е съвсем лесен въпрос. Ние днес се опитваме да му дадем отговор.

На първо място, такива маникюри изглеждат добре върху по-къси нокти и по-големи нокътни плочки, на които може да се нарисува нещо по-сложно. Дългите заострени нотки с такива мотиви по-скоро шокират. Второ, ако може да се избере модерна оригинална стилизация на такива мотиви, е сякаш за предпочитане. Трето, такива маникюри по-скоро са интересни, когато са загатнати, а темата е върху 1-2 нокътя. Не че 10 нокти с шарка на змийска кожа не могат да стоят добре, но трябва да сте в ръцете на голям майстор, който да прецени точно цветовете и отблясъците на люспите, тена на кожата ви и т.н. (добавили сме и такива примери в галерията).

В повечето случаи зеленото присъства в наситени тревни нюанси за красиви форми на лиани, папрати и т.н. Хубаво е, че и сами можете да си нарисувате такива върху безцветен лак например. И в повечето случаи това е напълно достатъчно, ако не сте във ваканция. А ако сте, вече наистина можете да отпуснете докрай фантазията си и да имате цяла джунгла по ноктите си.