Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

33 идеи за маникюр в бежово

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Когато чуем бежово, винаги мислим за онзи любим nude ефект, който постигаме в грима и облеклото си. Да, с неговите нюанси, с лекота го постигаме и в маникюра. В същото време обаче бежовото може да се превърне в добра основа за един интересен и впечатляващ маникюр, който да не е твърде натрапчив.

Този цвят ни помага да намерим онази златна среда, в която и камъчетата, и брокатите могат да стоят елегантно върху ноктите ни. Можете да експериментирате също с различни малки геометрични детайли като точки, линии и минималистични рисунки върху част от ноктите, които могат да бъдат и в ярък цвят. Много добър вариант е и да се комбинират няколко нюанса на бежовото или да се добави бяло и златисто, което много би подхождало на зимния ви гардероб.

И въпреки че съм привърженик на късия маникюр, през тази година в тенденциите се завръща бадемовата форма на ноктите, която е много подходяща за различни декорации по тях.

Припомняме ви как можете да добавите блясък върху маникюра в златисти отблясъци:

Ако бях филм, щях да бъда „Полунощ в Париж“. Ако бях книга, щях да бъда „Романът на Зелда Фицджералд“. Ако бях песен, щях да бъда „A little party never killed nobody“. Може би защото ми е по-лесно да се търся в книгите, филмите и музиката. Обожавам да слушам любимите си изпълнители на живо. Дотолкова, че съм готова сама да отида до някой европейски град. Така ут...