Несесер

4 начина, с които да поддържаме форма през лятото

Ето как поддържаме форма през най-горещите дни

4 начина, с които да поддържаме форма през лятото

Снимка: Pexels

Макар че е важно да се грижим за тялото си целогодишно, обикновено през лятото се подсещаме по-често. Все пак сега е сезонът на банските, слънчевите уикенди и сочните плодове. Ето как поддържаме форма през най-горещите дни.

По-чести разходки сред природата

Времето е хубаво, небето е ясно, защо да не заменим някое друго посещение във фитнеса с една разходка в планината? При избор на достатъчно дълъг маршрут с по-голяма денивелация, преходът може не само да отмени седмичното ни кардио, а и да ни помогне да се освободим от стреса, който сме натрупали през седмицата. Освен това е чудесен повод да прекараме повече време с любимите си приятели и да си организираме пикник в планината.

Има още...


Заменяме десертите с плодове

Ягоди, череши, праскови, кайсии, дини, пъпеши, лятото е сезонът на любимите ми плодове. Но е и сезонът на сладоледа. За щастие, можем да комбинираме полезното с приятното, особено ако имаме блендер, и да си направим лесно сладолед или ледени близалки, пасирайки плодове с кокосово мляко например. Ако ни липсва вдъхновение за рецепти, посещаваме Pinterest.

Има още...


Сбогуваме се с целулита

Новите ни бански може да са супер instagrammable, но целулитът не е. Ние сме намерили ефективно решение и нямаме търпение да го споделим с вас. Става въпрос за експресната програма Cellulite control от Nature’s Way – мощна фитотерапия от 3 съставки – готу кола, бодлив залист и див кестен. Приемаме по една капсула от трите, два пъти на ден след хранене и целулитът ни видимо намалява, както и шансът да се появи отново.

Има още...


Бързи тренировки от вкъщи

Ако все още сме home office, дали у дома, или в някоя симпатична къща на морето или на село, сега е моментът да се възползваме и да промъкнем по някоя къса тренировка в почивките си. 30 минути пилатес на ден са напълно достатъчно за да стегнем коремните си мускули и поддържаме тонуса на тялото си. 

С подкрепата на Natures's Way