Несесер

5 свежи прически, перфектни за горещите летни дни

Несесер

5 свежи прически, перфектни за горещите летни дни

Снимка: Pinterest

Обичаме топлото лято заради нежните слънчеви лъчи, морските приключения и вечерните разходки, за които мечтаем цяла година. И все пак има някои горещи дни, които ни карат сериозно да преосмислим визията си и да намерим как да се преборим с високите температури, без да жертваме стила си. Днес ви представяме перфектните прически за лятото, които са не само красиви и небрежни, но и ни носят прохлада и удобство по време на юлските горещини.

Мокър ефект

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lili Reinhart (@lilireinhart) on

Това е един от любимите ни трендове при косите, който е идеален за лятото особено ако сме на морето или край басейна. Тази прическа отнема броени минути и не изисква нищо друго освен малко вода (морска за предпочитане). Единственото, което правим, е да навлажним косата си и да я срешем назад. А тези от нас, които имат естествена чуплива коса, след намокрянето дори ще получат любимите ни beach waves. Тази лесна прическа ни носи свежест и прохлада в горещите летни дни, а ние я съчетаваме с някой цветен топ и къси панталонки.

Има още...


Висок кок

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by justine marjan (@justinemarjan) on

Високият кок е класическа лятна прическа, която носим ежедневно. Не само защото го правим за секунди, дори и в движение, но и защото ни позволява да вдигнем косата от врата си, което определено ни носи свежест и прохлада през топлите месеци. Любим ни е messy кока, който носим с любимите ни флорални рокли за небрежна бохо визия. Също така обичаме да изваждаме няколко кичура отпред, които да оформят още по-добре лицето ни.

Има още...


Плитка тип венец

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adir Abergel (@hairbyadir) on

Тази прическа е по-сложна и отнема малко повече време, но пък за сметка на това е много впечатляваща и ефирна. Плитката венец не само отваря лицето ни и подчертава красивите ни черти, но и прибира косата, така че да се чувстваме по-леки и свободни. Тази прическа можем да съчетаем с някой по-женствен тоалет и любимото ни червено червило.

Има още...


Нисък кок

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marissa Marino (@marissa.marino) on

Перфектен за горещите дни, стегнатият нисък кок ни позволява да приберем дългите си коси и да се насладим на нежния летен бриз. Предпочитаме да разделим косата си на път и да я срешем плътно назад, като понякога дори използваме стилизиращи продукти за постигане на перфектна визия. Най-много обичаме да съчетаваме ниския кок с любимите ни изящни обеци и минималистичен грим.

Има още...


Дълга плитка

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Завършваме нашите летни предложения с една семпла прическа, която сякаш винаги е на мода. Обикновената плитка е лесна за правене, отнема броени минути и е перфектна за тези от нас с дълги и изящни коси. Прибрана назад като на опашка, тя ни носи комфорт и същевременно събира погледите на всички. Перфектна е както за градска визия, така и в комбинация с любимия ни плажен тоалет, а напоследък я носим и с големи златни халки.

 

 

29 летни прически за дълга коса