Несесер

Ароматът, който ни пренася на морския бряг

На какво ухае лятото?

Ароматът, който ни пренася на морския бряг

Снимка: Pexels

Някои от нас вече се наслаждават на морската безкрайност, докато други още я гледаме само на снимки. Затова пък дори в работен режим, „закотвени“ в лятната мараня на града, намираме онези малки удоволствия, които да ни носят ваканционно настроение. Дали ще е някоя ефирна лятна рокля в комбинация със сламена шапка, коктейли с приятели в края на работния ден, слънчеви бани на терасата, или защо не и някой освежаващ аромат.

Ние го открихме в лицето на новия Ocean di Gioia на Giorgio Armani. И още от името се досещате колко лято събира в себе си този малък и елегантен флакон, който можем да носим дори и в дамската си чанта. Не само че е вдъхновен от мощната сила на природата, пресъздавайки усещането за необятността на океана, но ароматът ни пленява с модерните солени-акватични ухания, които комбинира в себе си. Сочна круша в съчетание с хрупкави растителни нотки на цитруси се смесват с флорален букет от жасмин, момина сълза и роза, подсилени от дървесните нотки на сандалово дърво и мускус.

Парфюмеристите са закодирали лятната свежест в тази невероятна ароматна композиция, за да носим морето навсякъде със себе си, за да бъдем по-спонтанни, по-безгрижни и уверени през тези месеци. А колекцията Gioia се увеличава с още един аромат, а именно Ocean di Gioia.

С подкрепата на L'Oreal Luxe