Несесер

Черният хайвер - еликсир на младостта

Новата серия на BioApteka

Черният хайвер - еликсир на младостта

Все повече говорим за суперхраните и начина, по който да ги приемаме, така че да извлечем полезните им свойства. Но сякаш не се замисляме, че те намират употреба и в козметиката, носейки също толкова ползи за тялото ни, но под друга форма. Знаем добре колко е важна правилната грижа за кожата и косата – особено през лятото, и определено търсим решението в качествените козметични продукти. Разбира се, когато можем, залагаме на такива, които ни предлагат естествени и полезни съставки, както и по-малко химикали. 

Новата серия на BioApteka е именно такава, като в главната роля е черният хайвер с множеството си полезни свойства. Компанията продължава концепцията си за създаване на  козметични продукти на базата на известни суперхрани – естествено природно средство за здраве и красота. Един от любимите ни гурме специалитети вече не намира място само в чинията ни, но и сред продуктите за красота, на които се доверяваме в битката с изморената и нееластична кожа. 

Черният хайвер е не само скъпо и гурме ястие, на което се наслаждаваме в специални случаи в комбинация с качествено пенливо вино. Производните от него екстракти са също толкова полезни за кожата и косата, когато се използват и като основен компонент в козметиката. Не случайно наричат хайверът "ембрион на нов живот". С магическа сила той заличава признаците на времето от кожата и възстановява естествената еластичност и блясък. Истински "еликсир на младостта" за кожата и косата! Състои се от 27% протеини и високо съдържание на минерали (главно калий, натрий, калций, желязо и фосфор), витамини A, E, D и F, както и вит. К.

„Формулата на младостта“ е обогатена, като към екстракта от черен хайвер са добавени и други ключови съставки, подчинени изцяло на природните универсални средства за поддържане на здравето и красотата: anti-age съставка Sealift – екстракт от червени водорасли с подмладяващо действие; колаген – за бърза регенерация на клетките; екзотични натурални масла от макадамия, авокадо, сусам; витамин Е и глицерин. 

Caviar & Мarine Therapy ни предлага козметични продукти, създадени на основата на уникалните ползи от хайвера, както и на други природни съставки като екстракт от червени водорасли, колаген и натурални масла. Те осигуряват както оптималната хидратация, така и нужната защита на кожата и косата от неблагоприятното въздействие на околната среда.

Широката гама от продукти на серията сякаш е създадена специално за нас – момичетата, отговорни не само към храните, които консумират, но и към себе си в грижата за тялото, кожата и косата си. 

 

Как да се насладим на лятното слънце, без да се притесняваме от изгаряне?