Несесер

Giorgio Armani представя MY WAY NECTAR eau de parfum

Ароматната колекция MY WAY олицетворява образа на женствеността със свободен дух, предизвиквайки усещането за независимост, което дава да изследваш всичко, което светът може да предложи.

Вдъхновен от идеята за впускане в завладяващо пътешествие на сетивата, Giorgio Armani представя MY WAY NECTAR EAU DE PARFUM – съчетание на плодове и цветя, което носи всепоглъщащо обонятелно преживяване.

Най-новото попълнение MY WAY EAU DE PARFUM NECTAR разкрива сладка, плодова и сочна интерпретация на емблематичния аромат MY WAY чрез комбинацията от нежна тубероза с възхитителни свежи плодови нотки на акорд от сочна круша.

Уловил спонтанното радостно настроение и съвременната женственост на аромата, флаконът е в нов, изцяло розов оттенък, изработен в характерната за MY WAY квадратна и все пак заоблена форма. Нов прозирен розов талисман служи за капачка, като предава цялата лека и свежа сладост на сока, характерна за MY WAY EAU DE PARFUM NECTAR.

В своите аромати, като MY WAY NECTAR EAU DE PARFUM, Giorgio Armani демонстрира своята ангажираност към по-устойчиво бъдеще. В състава му влизат натурални суровини от устойчив произход, сред които тубероза и ванилия. Ароматната колекция MY WAY олицетворява образа на женствеността със свободен дух, предизвиквайки усещането за независимост, което дава да изследваш всичко, което светът може да предложи. MY WAY NECTAR EAU DE PARFUM е най-новото попълнение в гамата.  Колекцията MY WAY вече се състои от пет завладяващи аромата, като общото за всички тях е сърцето от тубероза, а всеки аромат интерпретира този аспект по свой уникален начин.

Giorgio Armani представя MY WAY NECTAR eau de parfum

СЕТИВЕН БЛЕНД ОТ АРОМАТИ

Разработен от майстор-парфюмериста Карлос Бенаим, MY WAY NECTAR EAU DE PARFUM се разгръща с връхни нотки, които подчертават свежите сочни нотки на акорд от круша, сливащи се с искрящия, зелен и ароматен акорд от ревен.

Тези плодови нотки се комбинират с пикантното сърце от цитрусов бергамот и извлека от портокалов цвят в масло от горчив портокал – две отличителни черти на ароматите MY WAY.

Сърцето на акорда от листа на виолетка служи за подобряване и подсилване на белия цветен букет на MY WAY, съставен от нежно слънчево сърце от абсолю от тубероза и свежа сияйна суперинфузия от жасмин грандифлорум. Росните растителни нотки на акорда от листа на виолетка придават свежест на аромата.

В основата бял дървесен акорд е смесен с топло чувствено кедрово дърво, пристрастяваща първокласна инфузия от бурбонска ванилия от Мадагаскар и бял мускусен акорд, постигайки нежния и чист, успокояващ ефект на втора кожа на MY WAY NECTAR EAU DE PARFUM.

СЪСТАВКИ, ПОДБРАНИ С ГРИЖА

В ароматите на марката Giorgio Armani отдава приоритет на употребата на съставки с най-фино качество, а при набавянето им се зачитат околната среда и общностите, в които се добиват. Giorgio Armani си сътрудничи с местни неправителствени организации за набавяне на натурални съставки чрез местни програми. Тези програми, основани на принципите на справедлива търговия, имат за цел да подкрепят икономически уязвимите общности.

АНГАЖИМЕНТ КЪМ ПЛАНЕТАТА

Дебютът на MY WAY през 2020 г. отбеляза засилването на ангажимента на марката Giorgio Armani към околната среда.

За да допринесе за устойчива трансформация, Giorgio Armani продължава да съсредоточава усилията си за устойчивост върху намаляването на въглеродния отпечатък на марката. От 2020 г. насам Giorgio Armani е подкрепил пет програми за опазване на горите, разположени в четири държави: Зимбабве, Бразилия, Индонезия и Перу. Чрез тези програми са опазени близо 15 000 хектара гори и са засадени над 80 000 дървета. Giorgio Armani също така взема под внимание наболелия въпрос, свързан с недостига на вода – друга последица от изменението на климата, чрез инициативата на марката Acqua for Life. 

Giorgio Armani представя MY WAY NECTAR eau de parfum

МНОГОЛИКА ЖЕНСТВЕНОСТ

Олицетворена от Сидни Суини, колекцията аромати MY WAY въплъщава спонтанна и освободена визия за женственост, улавяйки същността на свободата и любопитството към всичко, което светът може да предложи. 

Уникалният етос на MY WAY е „Аз съм това, което изживявам“, тъй като ароматът напомня за силата на преживяването на единствени по рода си моменти. MY WAY NECTAR EAU DE PARFUM въплъщава този етос и приканва да проучите хоризонта и да следвате собствения си път в неизвестното.

Колекцията MY WAY вече се състои от пет завладяващи аромата, като общото за всички тях е сърцето от тубероза, а всеки аромат интерпретира този аспект по свой начин.

Оригиналният съвременен флорален аромат на MY WAY EAU DE PARFUM се характеризира с букет от ярки бели цветя, като сътворява сияйна женственост.

MY WAY INTENSE носи подсилени флорални нотки и интензивна дървесна следа.

MY WAY FLORAL е свежа и многолика интерпретация на съвременния характер на MY WAY поради съчетанието на бял цветен букет със сияйни свежи зелени нотки.

MY WAY PARFUM създава своя сияен женствен ефект със сърце, което съчетава силно въздействащ син ирис, сърце от абсолю от слънчева тубероза и мускусен амбрет.

MY WAY EAU DE PARFUM NECTAR, новост в колекцията, улавя спонтанна искряща женственост с плодовите си акорди от круша и ревен и акорда от листа на виолетка, съчетани с характерната за MY WAY суперинфузия на жасмин грандифлорум и сърце от абсолю от тубероза.