Несесер

Как да се подготвите за лятната си почивка?

Несесер

Как да се подготвите за лятната си почивка?

Лятната почивка винаги е дългоочакван момент, а предвид обстоятелствата в момента – направо жадувана глътка свеж въздух! Приготвили сме ви три съвета, с които се надяваме наистина да успеете да се насладите на отпуската си, независимо къде сте избрали да я прекарате. 

Оставете работата в офиса

Откъснете се от ежедневието си, като наистина оставите работата в офиса. За да се насладите на почивката си пълноценно, уверете се предварително, че не забравяте важен срок и осведомете колегите, клиентите и партньорите си за отсъствието. Настройте автоматичен отговор на имейла си и пренасочете временно второстепенните обаждания към колеги. 

Настройте се за дестинацията

Независимо дали отивате на ол инклузив курорт, градска почивка в чужбина, хижа в планината, или на каравана до плажа, е важно да сте подготвени за условията – атмосферни, битови, социални и други. Може да имате нужда от удобни обувки за дълги разходки, пътеводител, втори чифт бански, пояс за децата, водоустойчива палатка, газов котлон, дъждобран, чадър против слънце... Разбира се, голяма част може да си набавите на място или да вземете назаем, но защо да си причинявате допълнителен стрес?

Но не забравяйте и по-веселата част от подготовката. Пазаруването преди почивка е истинско удоволствие и може да окаже голямо влияние върху настроението (говорим за нежната половина на човечеството). Помислете си само колко по-приятно ще ви е да се излежавате на басейна със стилна сламена шапка с голяма периферия или да се разхождате с феерична макси рокля по крайбрежието... Правилните цветове и аксесори ще ви помогнат да се впишете в атмосферата, а красивите снимки от приятните спомени ще съхранят емоцията до следващата почивка. Трепетното очакване може да е не по-малко вълнуващо от самата нея!

Изглеждайте чудесно и се чувствайте уверено

И най-красивите дами имат своите лоши дни. А банският не ни оставя да забравим онова парче торта, което можеше да пропуснем, вкусната вечер с френски сирена с приятелки или пропуснатите тренировки. От личен опит можем да препоръчаме минаването на малко по-лека храна няколко седмици преди почивката – важно е да се храните достатъчно, но залагайте на здравословните опции. Съчетано с достатъчен прием на вода и повишаване на интензитета на физическите упражнения, със сигурност ще даде резултат, който ще ви накара да се почувствате по-уверено. А за допълнителна помощ срещу най-големия женски враг през лятото – целулита, заложете на Кройтерхоф.

Антицелулитният серум е специално решение за „последната минута“. Резултати ще усетите още след първите няколко дни, а видима разлика – само след две седмици! Благодарение на високотехнологичния комплекс Liporedux, който комбинира карнитин, кофеин и екстракт от див кестен, антицелулитният серум редуцира мастните депа, дренира тъканите, стяга и изглажда кожата и стимулира синтеза на колаген.

Цялата антицелулитна серия може да намерите намерите в аптеките и на bionat.bg.