Несесер

Какво ново в слънцезащитата?

Слънцезащитата е дребна, но значителна подробност в ежедневието, без която не бихме могли да се насладим по най-пълноценния начин на любимите си моменти. Всички се радваме при появара на слънчевите лъчи, но не всеки от знае колко е важно да предпазваме кожата си от тях. 

Пролетта е вече тук, а с нея и вълнуващите планове за слънчевите месеци, които ни предстоят. Отново е времето, в което искаме слънцето да бъде най-добрият ни приятел. Слънцезащитата е дребна, но значителна подробност в ежедневието, без която не бихме могли да се насладим по най-пълноценния начин на любимите си моменти. Всички се радваме при появата на слънчевите лъчи, но не всеки от знае колко е важно да предпазваме кожата си от тях по най-добрия начин, за да я запазим здрава.

Философията на марката NAOS се състои в разбирането, че вместо кожата да бъде свръхтретирана с активни съставки, грижата за нея трябва да бъде в баланс с естествените й биологични процеси, а това е причината да им се доверяваме, а продуктите им да ни допадат толкова много! За да се сприятелим по-лесно с жаркото слънце, от екипа на NAOS България ни запознават с иновациите в слънцезащитата.

Най-младата марка в семейството на компанията – ETAT PUR посреща слънчевите дни с два нови продукта – слънцезащитни минерални флуиди SPF 30 и SPF 50+, които заслужават вниманието ни. Двата нови артикула допълват със защита от слънчевите лъчи основната линия „Чиста грижа за кожата“, която осигурява чисти формули за хигиена и хидратация в съвършенна хармония с естествения състав на кожата. Минералните филтри са подходящи за всеки тип кожа, включително чувствителна и нетолерантна към химичени филтри кожа. Тези леки флуиди се нанасят с лекота, ще се изненадате приятно как попиват мигновено и образуват невидим защитен слой, без да оставят неприятни бели петна!

От ESTHEDERM също имат какво ново да ни предложат в експертната слънцезащита, с която да заобичаме още повече топлите сезони. Новото в колекцията им е озаряваща слънцезащитна пудра, която съчетава свойствата на грим, слънцезащита и антиоксидантна грижа в едно. Компактната слънцещитна пудра е нещо, което определено привлече вниманието ни, тъй като изравнява тена, пази кожата ни през деня и защитава от фотостареене! Още един начин да бъдем стилни, като междувременно залагаме на грижа от най-висок клас без компромиси.

От любимите ни BIODERMA също има с какво да ни очароват. Продуктите им в серията Photoderm с новия патентован комплекс SUN ACTIVE DEFENSE са новото в слънцезащитата. Технологията комбинира слънцезащитни филтри с биологична защита – ектоин и манитол, за да осигури допълнителна защита на кожата от вредното действие на UVA лъчите и да подсили естествените защитни сили на кожата под слънцето. Пигментациите на кожата марката третира с новите формули на Photoderm MSPF50+, наличен в 3 цвята за всеки тип кожа, и Photoderm SPOT-AGE SPF50+ с интелигентен комплекс от активни съставки, които противодействат на появата на нови слънчеви петна и други признаци на фотостареене. 

Водещата иновация на марката е слънцезащитното мляко Photoderm Lait ULTRA SPF50+. Новият продукт осигурява много висока слънцезащита дори и за най-уязвимата кожа. Формулиран с 4 слънцезащитни филтъра, Photoderm Lait ULTRA SPF50+ е подходящ за бременни, бебета над 12 месеца, както и за пациенти, подложени на фотосенсибилизиращо лечение. Ултра устойчив на вода, пот и пясък, с лека текстура, осигуряваща 8 ч. хидратация, продуктът със сигурност е най-добрият ни приятел през лятото. А ние сме сигурни, че всяко момиче се чувства добре в кожата си тогава, когато полага най-качествената грижа за себе си!