Несесер

Коледа в Sofia Live с Рут

25 декември е датата, на която можеш да се отпуснеш под звуците на вече превърналите се в хитове песни от „RUTH” и да си прекараш една ама наистина прекрасна Коледа заедно с певицата и бенда й.

Коледа в Sofia Live с Рут

Здравейте, приятели! Тези от вас, които ще получат трите двойни паса за концерта на Рут Колева  са:

  1. Габриела Петрова
  2. Филиз  Мехмед
  3. Александра Иванова

Честито!

............................................................................................................

Една от най-интересните певици на новата българска сцена ще празнува Коледа в Sofia Live Club. След като на 25 октомври представи новия си албум със запомнящ се концерт във Военния клуб, Рут Колева те кани да се присъединиш към празничното й изпълнение два месеца по-късно. 25 декември е датата, на която можеш да се отпуснеш под звуците на вече превърналите се в хитове песни от „RUTH” и да си прекараш една ама наистина прекрасна Коледа заедно с певицата и бенда й. Хвалебствията не са голословни, изобщо – все пак един от най-големите световни музикални продуценти, Марк Ронсън, нарече произведението на Рут „невероятно“.  А ето какво казва за своето творение самата Рут:

„Реших да го кръстя така, защото всичко, което съдържа като музика, е олицетворение на душата ми. Моите мисли и тревоги. Щастливи и тъжни моменти. Загуби и победи. Всяка изпята дума усещам със сърцето си. Вложих цялото си време, енергия и емоции. Много безсънни нощи, много труд и нерви заминаха за това този албум да се получи както трябва! А той е за слушане и за преживяване...“

Естествено, прекрасната музикална дама ще те зарадва и с изпълнения на разкошни песни от предишните си албуми, а за да е пълно изживяването, специално за вечерта ще има и тематични песни в новаторски интерпретации на Рут и групата й. Съвсем в духа на епохата – как само звучи, нали – в тази вечер ще бъде представено и мобилното приложение на Рут. С него ще имаш достъп до музиката й, снимки, видеа и, разбира се, ексклузивно съдържание, което няма да намериш другаде. Ако ти звучи леко екзотично, нищо чудно, Рут е първият български изпълнител, който представя приложение, вече доказан като супер успешен подход в световен мащаб. Сега, знаем какво си мислиш. Каква е тази Коледа без подаръци, нали? Място за притеснения няма, защото някои от гостите ще си тръгнат със специални изненади. Какви – не издаваме. Концертът започва в 20:00 часа, билетите вече са в продажба на специална цена от 7 лв., бъди там, раздай се и ти пожелаваме истински магическа Коледа! 

Ако искате да спечелите един от трите двойни паса за концерта или един от трите музикални диска на Рут Колева, моля, регистрирайте се тук: