Несесер

Любимата ни натурална козметика All Nature гостува на Mish Mash Fest!

Mish Mash Fest - Spring edition

Със сигурност сте чували за българската марка за естествена козметика All Nature. Те ще бъдат участници на нашия Mish Mash Fest на 09 и 10 април, когато ще имате възможност да се запознаете лично с продуктите им.

Сериите за коса и тяло на All Nature са вдъхновени от красотата на българската природа и съдържат над 95% натурални съставки – без парабени, парафини и силикони. Най-внимателна селекция от родни билки и ухания са сърцето на продуктите на марката. Създадени са с огромно старание, любов и прецизност във всеки един етап – от събирането на плодовете, растенията и билките, до красивия дизайн на опаковките.

Серията за коса е изключителна. Тя се състои от пет вида шампоан и балсам, съдържащи натурални екстракти и масла с пет полезни ефекта, идващи от съчетанията между мед и липа, смокиня и маслиново олио, анджелика и арганово масло, мащерка и розмарин, роза и бадемово масло. Нежна грижа, която съчетава удоволствието от ароматерапията и здравословните ползи от естествените дарове на природата. Серията е допълнена от три вида маска за коса - за подхранване и обновяване, за сила и блясък, за възстановяване и защита.

Продуктите за тяло на All Nature са особено богати на природни масла, съчетани с естествени емолиенти, които улесняват проникването на натуралните съставки, като по този начин осигуряват пълноценната хидратация и подхранване на кожата. Истинско удоволствие е използването на твърдите сапуни и душ геловете, в които прелестни аромати и полезни ефекти са съчетани перфектно между смокиня и масло от ший, лавандула и бадемово олио, ружа и розова вода, жасмин и бял чай, кафе и макадамия, анджелика и арганово масло, мед и цвят от липа. Седемте вида сапун и шестте вида душ гел са допълнени от нежните текстури на пет вида лосион за тяло и два вида масло за тяло, които ще започнат или завършат деня ви по най-полезния и приятен начин, доставяйки една хидратирана, успокоена, подхранена и мека кожа.

Заповядайте на Mish Mash Fest - Spring edition. Той ще се проведе на 09 и 10 април в Червената къща на ул. "Любен Каравелов" 15.

Очакваме ви!