Несесер

Мечтаем за морските дълбочини с нов аромат от Armani

Елегантният Aqua di Gio Profondo е свеж, почти леден аромат, пресъздаващ едновременно дивите морски дълбочини, които свързват мъжа с неговите корени, но и спокойствието на повърхността. 

Традиционно свързваме елементите на природата и особено водата с женствеността. Като че ли ние сме по-свързани с дивото и по този начин и с емоциите си. Но мъжете също имат своя чувствена страна, която често остава скрита. 

Именно нея ни разкрива ароматната гама за мъже Aqua di Gio на Giorgio Armani, а тази година той добавя към нея и един още по-наситен, по-дълбок негов вариант – Aqua di Gio Profondo. С него сетивата ни пътуват из дълбините на морето, около Пантелерия, любимия остров на Giorgio Armani.

Матовият морско син флакон мигновено ни пренася дълбоко под водата, а самият аромат е като гмурване в хладката вода на морето, за което си мечтаем в някой горещ юлски ден. Свежите нотки на зелена мандарина и бергамонт ни навяват мисли за Сицилия, а с тях констатират охлаждащите лавандула, розмарин и кипарис.

Неслучайно казват, че тихите води са най-дълбоки. Елегантният Aqua di Gio Profondo е свеж, почти леден аромат, пресъздаващ едновременно дивите морски дълбочини, които свързват мъжа с неговите корени, и спокойствието на повърхността. 

Aqua di Gio Profondo на Armani е с етично отгледани и добити природосъобразни съставки като пачули и зелена мандарина от Гватемала и Бразилия, целящи да стимулират местните земеделски общности, част от програмата за бранда за "солидарност в извличането".

С подкрепата на L'Oreal Luxe