Несесер

Най-добрият ни приятел в извайването на лятно тяло

Пролетта е чудесен повод да отделим малко повече внимание на себе си. В сезона на новото начало можем да извлечем максимално много ползи като направим ежедневието си по-вълнуващо, менюто си разнообразно, а грижата за себе си – приоритет.

Пролетта е чудесен повод да отделим малко повече внимание на себе си. В сезона на новото начало можем да извлечем максимално много ползи като направим ежедневието си по-вълнуващо, менюто си разнообразно, а грижата за себе си – приоритет. Добрата форма е плод на целогодишни усилия. Проучвания обаче показват, че малки усилия, но приложени в дългосрочен период от време, оказват по-голям ефект и са по-здравословни, спрямо прекалените усилия за много кратък период.

Добрата новина е, че освен физическите упражнения и пълноценното хранене, вече разполагаме и с нов помощник в извайването на „лятно тяло“, което да разхождаме с вдигната брадичка и да стъпваме с лекота по земята. Нашата препоръка е NIVEA стягащо мляко за тяло с Q10 и Витамин C. Леката формула осигурява хидратация за 48 часа и успява видимо да подобри стегнатия вид и еластичността на кожата само след 10 дни. Иновативният продукт на NIVEA ще  ви доближи по-бързо към това да се чувствате по-добре, да изглеждате по-добре и да виждате бързо резултати.

Ако искаме да запазим кожата си стегната и еластична, от съществено значение е да включим в ежедневната си грижа продукти с антиоксиданти, които се борят със свободните радикали и с техните ефекти. Добре знаем, че излагането на слънце, алергените в околната среда или в храната, пушенето и напредването на възрастта са само някои от факторите, които водят до застаряване на кожата, намалена еластичност и дехидратация.

Предимствата на Коензим Q10

Коензим Q10, който ни помага да поддържаме кожата си млада и здрава, започва да намалява след 30-годишна възраст. Намаляването на количеството Q10 в кожата води до намаляване на производството на колаген, еластин и други основни съединения, които са част от кожата. По този начин, кожата губи своя стегнат вид и контур и признаците на стареене стават все по-видими. Добрата новина: можеш да се справиш ефикасно с тези ефекти, като използваш продукти за грижа с коензим Q10.

Действието на коензим Q10 ще увеличи производството на основни съединения, които са част от кожата, като по този начин ще предотврати появата на признаците на стареене. В допълнение, той енергизира кожата и я прави по-свежа и здрава на вид.

Предимствата на витамин C

Витамин С пък е мощен антиоксидант, който може да неутрализира свободните радикали. Поради антиоксидантните си свойства, той помага на кожата в естествения процес на регенерация, при който се възстановяват увредените клетки.

Антиоксидантите предпазват кожата от ежедневни агресори като UV лъчи или замърсяванията на околната среда.

Предотвратяват и намаляват увреждането на клетките чрез неутрализиране на производството на силно реактивни молекули, наречени свободни радикали.

Витамин С е водоразтворимо вещество. Нашето тяло не произвежда естествено Витамин С, така че е необходимо да го допълним с помощта на козметичните продукти или чрез прием на храна.

В несесера си разполагаме с нов любим продукт, който ни кара да поглеждаме към лятото с увереност и усмивка, защото най-важното е да се чувстваме добре в кожата си!

NIVEA стягащо мляко за тяло, обогатено с Витамин С и Коензим Q10 можете да поръчате тук.