Несесер

Натурален и ефективен ритуал срещу косопад от Klorane

Едва когато започнем да я губим, осъзнаваме колко много искаме да я запазим

Есента е не само преход от любимото ни лято, но и пренастройка на психиката и физиката. Често в този период стресът и хормоните, които се адаптират към новия сезон влияят и върху косопада – той се засилва или се появява внезапно.

Klorane предлага ефективно и натурално решение за всякакъв тип косопад със серията си с хинин и ОРГАНИЧЕН еделвайс. Независимо от произхода на косопада и при мъжете и при жените – стрес и умора, психическо натоварване, хормонални промени, след раждане или косопад по време на менопауза ритуалът, предложен от Klorane има несравнима сила за справяне с проблема.

Защо косата е толкова важна за самочувствието на всеки? Можем да прикрием несъвършенствата си зад дълъг бретон, да поставим свежо начало с нова прическа или да заявим кои сме ние с алтернативен стил. Твърде права, много къдрава, прекалено мазна, извънредно тънка…..Много често искаме да променим нещо в косата. Но едва когато започнем да я губим осъзнаваме колко много искаме да я запазим. Тя е нашият собствен почерк за стил и индивидуалност.

Защо продуктите от серията Klorane Quinine са толкова ефективни? Натуралните ключови съставки, вложени във формулите им - хинин и ОРГАНИЧЕН еделвайс и повече от 50 годишните изследвания от експертите на Klorane на свойствата на хинина срещу косопад са доказали, че той е повече от ефикасен. Иновативната формула, включваща и  ОРГАНИЧЕН еделвайс показва несравним и мощен ефект върху растежа на косата.

От бранда не правят компромис и в грижата си към природата.  В Еквадор, от където се добива хининът, Ботаническа Фондация Клоран поема ангажимент в насърчаване развитието на устойчиви агролесовъдни практики.

Използваният еделвайс от вида “Helvetia” е внимателно селектиран, заради високата концентрация на активни съставки и е по-защитен от всякога. Расте в естествената си среда в Швейцарските Алпи, където е установена местна производствена верига за справедлива търговия.

Ето и героите от серията на Klorane:

Особено внимание заслужава серумът, който регулира космения цикъл, като осигурява отговор към всеки тип косопад. Резултатът от използването му е по-здрава коса, стимулиран растеж и намален косопад. Само след 3 месеца косата става по-гъста и устойчива. Цялостната ефикасност се допълва и  от добавените манган и витамини от група В, които подхранват космената луковица, а комбинацията на хинин и кофеин подсилва захващането на косъма към скалпа и регулира космения цикъл. Растежът е стимулиран, благодарение на едновременното действие на хинина, ОРГАНИЧНИЯ еделвайс и мангана. Лесен за употреба, без изплакване, без омазняване, с незабавно укрепващо действие и с доказана ефективност при косопад още от първия месец. Формулата е с 98 % натурален състав и може да се  прилага, дори и в период на кърмене. А дървесният му аромат допълва усещането за сила и мощ!

Шампоанът с хинин и ОРГАНИЧЕН еделвайс укрепва, възстановява жизнеността на косата и спомага за стимулиране на нейния растеж. Формулата му е обогатена с витамини В.

Балсамът разплита косата без да я утежнява и подсилва фибрите на косата от корена до върха. Броят на космите, останали на четката след разресване, както и накъсването са значително намалени. Косата е по-силна и красива.

 

С подкрепата на Klorane