Несесер

Нещо ново, нещо френско, нещо за кожата

Козметиката, която искате да имате

През лятото сякаш не искаме да имаме много грим върху лицето си, а край брега на морето дори забравяме за него. Това обаче не означава, че не се грижим за кожата си. Напротив, точно сега го правим още повече, не само използвайки ежедневно слънцезащита, но и с редовно почистване и хидратиране (нещо, което е много важно и през топлите месеци). Изборът на хубави продукти има не по-малко значение, затова с изключително любопитство се докоснахме до тези на новата марка в семейството на NAOS (компания, която вече познавате чрез BIODERMA и ESTHEDERM) – ETAT PUR.

Какво е различното при нея ли? Това, че продуктите са формулирани на принципите на екобиологията – да дават на кожата само това, от което се нуждае. Нито повече, нито по-малко. Марката използва 300 съставки, прецизно подбрани заради своята чистота, безопасност, ефикасност и хармония с кожата, от над 30 000 съставки в козметичната индустрия.

„Гледайки композицията на хидролипидния филм, ще открием над 100 различни съставки. Кожата е изключително сложен орган, така че – ако искате да я подхраните и да ѝ дадете качествени и полезни съставки, трябва да се съобразите с това. Ако например кожата Ви е много суха, тя има нужда от повече липиди, но не просто от един липид. Ако използвате само едно масло, това няма да бъде достатъчно. Ние разработихме формула, групирайки различни масла, за да подхраним кожата с пълна композиция от важни липиди. Така даваме на кожата наистина най-доброто за нея“, сподели Орели Гийо, директор „Научни проучвания“ на NAOS и един от създателите на ETAT PUR по време на специално събитие за дебюта на френския бранд в България.

Какви продукти обаче предлага тя? Те са разделени в две основни линии – Чиста биомиметична грижа за кожата и Чисти активни молекули. Първата включва продукти за почистване и хидратация, съдържащи единствено биомиметични съставки, които са идентични, сходни или наподобяващи естествено наличните такива в кожата. Ако имате нормална, здрава кожа, то ви напомняме, че тя се нуждае само от нежно почистване и хидратация.

Но при наличието на кожен проблем на помощ идват продуктите от линията Чистите активни молекули, като различни проблеми намират своето решение чрез концентрирани, високо ефикасни формули, които могат да се прилагат както върху конкретна зона, така и върху цялото лице. Осемте Чисти активни молекули в портфолиото третират бръчки, загуба на еластичност, несъвършенства, омазняване, чувствителност, дехидратация и липса на блясък, като позволяват множество персонализирани комбинации, съобразени с нуждите на кожата.

А най-хубавото е, че ETAT PUR стартира в България със собствен онлайн магазин на etatpur.bg, така че сигурно вече сте нетърпеливи да научите повече за продуктите на марката.

С подкрепата на NAOS