Несесер

Спечелете новия парфюм на Dolce&Gabbana

Обичаме потапянето в омайния свят на нов парфюм. Обичаме и потапянето в магическия свят на великите кино-творци. Затова никак не е чудно, че вече обожаваме новото творение на Dolce&Gabbana.

Спечелете новия парфюм на Dolce&Gabbana

Здравейте, приятели! Тези от вас, които ще получат новия парфюм на Dolce&Gabbana – The One са:

  1. Мария Айдънлийска
  2. Рени Радева
  3. Елица Попова
  4. Евгения Дашева
  5. Михаела Ставрева

Честито!

............................................................................................................

Обичаме потапянето в омайния свят на нов парфюм. Обичаме и потапянето в магическия свят на великите кино-творци. Затова никак не е чудно, че вече обожаваме новото творение на Dolce&Gabbana: неописуемо изкусителният аромат е представен с прекрасен рекламен клип, създаден в духа на най-доброто от истинското кино. Думите ни не са пресилени, защото режисьор на клипа е не друг, а самият Мартин Скорсезе, а в главните роли блестят Скарлет Йохансон и Матю Макконъхи. 60-секундният филм се нарича „Улица на мечтите“, заглавие, изпълващо с вълнение.

Не оставаме разочаровани, защото пред погледа ни се разгръща епична история за силата на любовта, силата на мечтите; история за необузданите емоции, за Италия, за Холивуд, за света. Класическият кинематографичен стил чества страстта, красотата и приятнострашното усещане да бъдеш уникален. Филмът разказва за срещата на двама любовници; всеки от тях е прекарал години в преследване на собствените си мечти, днес ги виждаме като кино-звезди, покорили света, но с трептяща празнина в себе си, празнина, която само другият може да запълни. Скорсезе майсторски рисува картината на истинската любов през отличителните очертания на Ню Йорк. Всяка стъпка на двамата актьори е следвана от магическия глас на Mina с песента й "Il cielo in una stanza", а сценарият оживява с черно-бялата грация на оператора Родриго Прието.

Докато се наслаждаваме на красивите кадри, сякаш през екрана усещаме аромата на двата парфюма, толкова магически са въплъщенията на двамата актьори, цялата атмосфера на филма... Ето какво казват за своите нови ухания техните създатели: 

Силата и уникалността на The One идва от контраста. Богатият ориенталско-цветен парфюм се разтваря с искряща и модерна интерпретация от свежи нотки на бергамот и манадарина, съчетани със сочно личи и праскова. Пътешествието към сърцето на аромата следва вечната диря на бяла лилия с нейната сластолюбива наситеност и обгръщаща женственост. Ароматът завършва, разкривайки дълбока и чувствена база от богата ванилия и смолисти амброви нотки, хармонирани с меки мускусни нотки, оставяйки запомнящо се присъствие.

 

Ако искате да спечелите един от петте парфюма, моля, регистрирайте се тук.