Несесер

От любов към себе си: Най-после процедури без болка

Красиви

Не спираме да го преследваме това щастие, нали? Всеки ден. И всеки ден се питаме какво не ни достига, за да го постигнем. Да изглеждаме по-добре? Да работим мечтаната работа? Да имаме любящ и подкрепящ човек до себе си? Да пътуваме повече? Искаме всичко, но често пропускаме, че отговорът се крие в малките неща, малките постижения, които можем да извоюваме ежедневно и малките стъпки, които извървяваме към себе си. Да, към себе си, защото всяка грижа за това да се чувстваме добре в тялото си, да усещаме хармония с външния свят и хората, с които се обграждаме, е от изключително значение. Точно тази грижа ще ни отведе там, където няма да търсим щастието, защото ще го откриваме в себе си. Всеки ден.

Сега, когато вече се наслаждаваме на все по-топлите ласки на пролетта, пеперудите в стомаха са повече, а желанието да изглеждаме добре нараства. Захвърлили пластовете дрехи и зимни аксесоари, сме готови да блестим под слънцето с по-хубава и свежа кожа, искаме да усещаме тялото си леко и стегнато и да препускаме през динамичните дни здрави и тонизирани. И срещата ни с INDIBA се случи точно навреме за това.

Това е една невероятна технология от ново поколение, която възстановява кожата, косата и тялото, с която можем да се чувстваме в страхотна форма – не само отвън, но и отвътре. През 1985 година (като проучванията започват още през 1983-а) испанската компания INDIBA S.A. създава първия клетъчен рекуператор (Cell Recuperator) с международен патент, чиято функция е да стимулира клетките да възстановят своята първоначална структура, което съответно повишава тяхната функционалност. Благодарение на патентованата Proionic® система от INDIBA – една от най-търсените технологии в областта на естетиката –възстановяването на жизнеността на тъканите е напълно възможнo. Какво точно представлява обаче самата технология?

С помощта на електрод се прилага елекрически ток със специфична честота - 448 kHz. И тя е точно толкова, защото осигурява стимулиране на междуклетъчния йонен обмен, подобрява снабдяването на тъканите с хранителни вещества и кислород и подпомага дренирането. Специалистите от компанията са доказали, че при 448 kHz се постигат изключителни ефекти, без да се повишава прекалено много температурата в третираните тъкани. Освен това тази специфична честота активира пролиферацията на стволовите клетки, а терапията със стволови клетки е бъдещето на медицината. И знаете ли кое е най-хубавото е? Че е напълно безболезнена. Точно обратното, процедурата (дали ще е на лице, коса или тяло) е приятна, сякаш сме на СПА терапия. Освен това е единствената, която може да бъде прилагана преди, по време и след излагане на слънце.

С един апарат INDIBA Deep Beauty могат да се прилагат различни процедури - за уплътняване и стягане на кожата, тонизиране, ремоделиране, регенерация, ревитализация, оксигенация, хидратация, подмладяване и много други. Освен със собствени протоколи, които обхващат всички процедури, предлагани във всеки съвременен козметичен център, INDIBA Deep Beauty разполага и с т.нар. експертни протоколи при менопауза, за детоксикация и специални антиейджинг протоколи за лице и тяло. Така благодарение на технологията можем да преборим проблеми като бръчки и фини линии по лицето, торбички под очите, двойна брадичка, да третираме шията и деколтето (много важна част от тялото, която често пренебрегваме), дланите и стъпалата също.

Можем обаче да се погрижим и за тялото, ако искаме да повдигнем гърдите, да преборим различния тип целулит, да стегнем кожата, като могат да се третират отделни зони – корем, седалище, бедра, ръце. И можем да ви уверим, че резултатът започва да бъде видим още след първата процедура. INDIBA може да се прилага при наличие на метални импланти и онкологични заболявания, което е стандартно противопоказание за радиочестотна процедура. Освен всичко друго терапиите нямат биологична цена т.е. те са неаблативни, което означава, че не са болезнени, не ни трябва време за възстановяне и постоянни поддържащи процедури.

Но нещото, което изключително много харесваме в INDIBA е, че освен за външността ни, се грижи и за преодоляване на умората и стреса, които натрупваме в себе си ежедневно и за разлика от другите апарати в сектора на красотата, чиято методология действа единствено и само, чисто естетически, тя влияе и на онова, което се случва вътре в нас. Защото, както споделя Терант Бари (корпоративен разказвач) по време на INDIBA - Global Sales Meeting 2022 само преди месец в Барселона, при резултат от изследване на тема „Какво всеки човек иска, какво наистина, наистина иска - кое е съкровеното му желание”, най-често срещаният отговор е „Да живея добър живот”. Затова и мотото на INDIBA e Revitalizing Lives, и ни връща към онези простички и съкровени желания, като това да изглеждаме и да се чувстваме добре.

С подкрепата на INDIBA