Несесер

Перфектен козметичен несесер за зима на плажа

Да отидете далеч от България през най-студените месеци, за да откриете слънцето, е истинско щастие. Но внимавайте!

Перфектен козметичен несесер за зима на плажа

Да отидете далеч от България през най-студените месеци, за да откриете слънцето, е истинско щастие. Но внимавайте! За вашата зазимена кожа, това може да бъде шок. Решението? Вземете прекрасни продукти с вас!

  1. Ексфолиращи дискове от линията Bio-Performance на Shiseido. Вечерта преди да отпътувате за ваканцията, използвайте дисковете, за да отстраните мъртвите клетки и да изгладите кожата. Така тя ще е най-добре подготвена да приеме останалите козметични продукти, мъртвите клетки няма да се качат с вас на самолета, а загарът ви ще бъде дълготраен и равномерен.
    NB: Ексфолирайте и тялото с продукта на Shiseido.

    2. Енергизиращ серум от линията Benefiance на Shiseido, който позволява насищане на кожата с влага и я предпазва от агресията на слънцето. Това е продукт за лицето, но можете да използвате няколко капки и за шията и деколтето.

    3. Слънцезащитен крем със SPF 50 или минимум SPF 30 от Lancaster, за слънчеви бани.

    4. Продукт за след слънце от Lancaster. Интензивен, възстановяващ лосион за лице и тяло след излагане на слънце. Грижите за след слънце често се пренебрегват, но те имат две съществени функции. Формулите са предназначени да възстановяват в дълбочина клетъчната ДНК на вашата кожа и бързо ще свалят температурата на тялото, което е изключително важно. Кожа, облъчена макар и много слабо от слънцето, е с покачена температура, което унищожава колагеновите и еластинови нишки. Намалявайки „термостата”, благодарение на свежата текстура и растителни комплекси, Lancaster не позволява отпускането на кожата.

Малък трик за лицето: след дълго излагане на слънце използвайте Интензивно подхранващ и възстановяващ крем от линията Skin Energy на Juvena като маска. Оставете крема за 30 /45 минути, за да възстанови по-бързо температурата на кожата. Неговите ползотворни ефекти (хидратация, освежаване и възстановяване) ще усетите почти  моментално. Трябва единствено да премахнете излишното количество.


С това ще бъдете подготвени. Приятна ваканция на всички!