Несесер

Подаряваме ВВ крем за коса Orzene Optimum

Косата е чиста, мека, уханна и блестяща. Да, всички обичаме това усещане. Твърде неприятно е, че няма как да посещаваме коафьора си всеки ден.

Подаряваме ВВ крем за коса Orzene Optimum

Здравейте! Тези от вас, които ще получат новия ВВ крем за коса Orzene Optimum са:

  1. Яна Младенова
  2. Катерина Ряхова
  3. Сияна Николова
  4. Благовеста Томова
  5. Силвия Петрова

Честито!

.............................................................................................

Кажи, не се ли чувстваш просто прекрасно всеки път, когато излизаш от фризьорския салон? Косата е чиста, мека, уханна и блестяща. Да, всички обичаме това усещане. Твърде неприятно е, че няма как да посещаваме коафьора си всеки ден. За щастие обаче на пазара има разкошни продукти за професионална грижа в комфорта на дома ни. С тях косата е здрава, бляскава, отлично хидратирана и без заплитания в краищата. Звучи чудесно, а и е, тъй като всичко това всъщност е резултат от един единствен продукт. Знаеш колко добре усещаш кожата на лицето след нанасяне на подходящия крем, ами значи най-добре е да направиш същото и за косата си. За първи път в България тази възможност ти дава иновативният ВВ крем за коса на Orzene Beer. Той продължава серията успешни продукти на марката, за още повече блясък и по-добро възстановяване на косата. Формулата е без измиване, идеална комбинация от бира и хидролизирани протеини, която заздравява третираната коса, а благодарение на бляскавите перли косата е просто ослепителна.

И за да бъдеш наистина неотразима по празниците, ние подаряваме 5 ВВ крема за коса Orzene. Ако искаш един от тях, моля, регистрирай се тук.