Несесер

Вземете новия лимитиран ZEN Gold Elixir на Shiseido

Новата лимитирана серия ZEN Gold Elixir на Shiseido обединява в едно блясъка на празниците и желанието на всяко момиче да грее в тези специални дни и източното умение да се изобрази природата само с няколко щриха.

Вземете новия лимитиран ZEN Gold Elixir на Shiseido

Здравейте, приятели! Тези от вас, които ще получат новия парфюм на Shiseido - ZEN Gold Elixir са:

  1. Биляна Банева
  2. Силвена Чорбаджийска
  3. Маргарита Божанова
  4. Тинка Спасова
  5. Божидара Петрова

 

Честито!

............................................................................................................

Новата лимитирана серия ZEN Gold Elixir на Shiseido обединява в едно блясъка на празниците, желанието на всяко момиче да грее в тези специални дни и източното умение да се изобрази природата само с няколко щриха.[[more]]Вдъхновение за красивия флакон са сухите японски градини, които описват с чакъл и пясък образа на морето. Камъните изглеждат като скали, които едновременно обгръщат със своето спокойствие и движение. Сухите японски градини са характерни за Зен храмовете и носят наименованието “Kare-sansui”. Тези кътчета за медитация пресъздават миниатюрни утопични пейзажи.

Творецът Марейд Сусуки е майстор на изкуството за рисуване Sumi и създател на опаковката на представения през 1964 г. класически аромат ZEN. Жизнените линии на Сусуки добавят друго измерение към флакона на ZEN Gold Elixir - деликатните златни линии обгръщат стъклото в сияйна аура.

Майстор парфюмеристът Майкъл Алмерак се вдъхновява от контраста и взаимодействието между богатите текстури на два златни плата. Ароматът е доловим с всички сетива – златното сияние е неотделимо от основните съставки и сякаш ни обгръща в мека светлина.

Сияещ с озарената мекота на златна органза, ароматът се носи във въздуха с ухание на деликатни цветя – величествен жасмин самбак и магнолия.

Сякаш обгърнати в топлината и комфорта на коприната, ванилия, пачули и амбър отправят своето уникално заклинание към сетивата.

Ако искате да спечелите един от петте парфюма, моля, регистрирайте се тук.