Несесер

Подаряваме ви продукти на новата марка на Bilka - Batist

Клуб на момичетата

Подаряваме ви продукти на новата марка на Bilka - Batist

Здравейте, приятели! Печелившаите участнички, които ще получат като подарък по три продукта от серият Batist на Bilka са:

1. Габриела Беличовска

2. Марги Маринова

3. Елена Андонова

.......................................................................................................................................................................

Bilka е една от любимите ни козметични марки и има защо. Тя трайно се настани по рафтчетата в баните ни и в козметичните ни чантички, благодарение на качествените, достъпни продукти, разбиващи стария мит, че за да е една козметика добра, трябва да е вносна и скъпа.  

Сега Bilka създадоха нова марка за жените. Batist е обърната основно към бръсненето, допълнена от продукти за след депилация/епилация. Днес, в Клуба на момичетата, даваме възможност на 3 от вас да изпробват по три продукта от серията.

Продуктите Batist са създадени за тези от нас, които използват самобръсначката често или ежедневно – пяна за бръснене, гел за измиване и бръснене, крем за контрол и забавяне на растежа на космите. В серията има и два продукта за след депилация/епилация – лосион и олио.

Пяната за бръснене за жени е нежна и специално създадена за дамската чанта. Осигурява гладко и комфортно бръснене, съдържа дълбоко овлажняващи съставки и е обогатена с дермален пребиотик Bioecolia, който запазва естествената епидермална флора и ограничава бактериалната активност.

Гелът за бръснене и измиване едновременно овлажнява, защитава и почиства. Формулата включва съставки, осигуряваща защита на кожата, със силно влагозадържащо действие.

Лосионът за след депилация/епилация успокоява кожата, благодарение на богатото съдържание на масла и екстракти като едновременно тонизира епидермиса и балансира pH на кожата. Добавените масла от макадамия и оризови трици допринасят за крайния резултат – мека, нежна кожа със здрав вид.

Олиото за след депилация/епилация подхранва и успокоява кожата. Разработено е на базата на пет от най-полезните за кожата масла: слънчогледово, ленено, маслина, макадамия, маракуя.

 

Кремът Slow Hair Growth е предназначен за ежедневна употреба. Той забавя растежа на космите и постепенно намалява честотата на третиране. Включените активни съставки подпомагат регенерацията на клетките, задържат влагата, премахват мъртвите клетки и поддържат кожата гладка и нежна.

За да участвате в днешната ни игра и да спечелите продуктите от серията Batist на Bilka, e необходимо да се регистрирате в Клуба на момичетата.

С подкрепата на Bilka