Несесер

Подчертайте красотата си с парфюм Versace

Ще обърнем внимание на емблематичната Медуза, която ще допринесе само и единствено за това да се чувствате по-шик, откогато и да било! Заинтригувахме ли Ви вече? Нека да видим какво ни е подготвил модният гигант Versace!

Подчертайте красотата си с парфюм Versace

снимка: Pexels/ Ron Lach

Искате да изглеждате по-привлекателни отвсякога? Започнете със своя парфюм и подчертайте собствените си стил и изтънченост. Нашето предложение ще Ви пренесе в необятната Италия, позната на всички ни лукса и екстравагантността си. Ще обърнем внимание на емблематичната Медуза, която ще допринесе само и единствено за това да се чувствате по-шик, откогато и да било! Заинтригувахме ли Ви вече? Нека да видим какво ни е подготвил модният гигант Versace!

Какви парфюми предлага брандът Versace?

Всички свързваме името Versace с луксозна модна колекция дрехи, но истината е, че през последните години компанията се разви толкова много, че започна да предлага всякакви артикули и продукти, в това число и парфюми. Първият парфюм, който излиза под името марката на Versace, се появява на пазара през далечната 1981 година. До днес има пуснати десетки различни видове аромати, които привличат както мъже, така и жени.

Един от най-известните аромати за мъже е Eros. Името му е вдъхновено от гръцката митология и притежава нотки на мента и зелена ябълка. Тази комбинация е изключително примамлива, защото подчертава вашето излъчване пред останалите. Нотките от жасмин в него го правят само още по-впечатляващ. Тази формула е повече от успешна, защото години наред Eros е сред най-купуваните мъжки аромати.

Други популярни мъжки аромати са Dylan Blue, Pour Homme и The Dreamer. Всички те носят своята собствена специфичност и лесно могат да бъдат разпознати сред любителите на парфюми.

Сред най-предпочитаните женски аромати пък се явява Bright Crystal. Той има уникален лек гурме плодово-цветен аромат, получен в резултат на сполучливото комбиниране на мускус, нар, божур, лотос и магнолия. Всичко това го прави изключително загадъчен, чувствен и женствен. Формата на опаковката също е повече от впечатляваща – капачето има форма, подобна на елегантен шлифован скъпоценен камък. Това прави препратка към бижутерийното дело на модната къща и Ви кара да се замислите и за един подобен аксесоар, който чудесно би допълнил визията на всяка дама.

Ако търсите парфюм за жени, Ви препоръчваме да заложите също на Crystal Noir, Versense, Pour Femme и Yellow Diamond. Приятни, нежни и неустоими – така бихме описали всички тях.

Откъде да закупим парфюмите на Versace?

В случай, че искате да закупите Versace парфюм, Ви препоръчваме да изберете сигурен и надежден доставчик. В България такъв е електронният магазин Notino, който предлага пълната гама от продукти на бранда. Също така често можете да откриете конкретно намаление, с което да спестите от своята поръчка и в същото време лесно и бързо да се сдобиете с желания от Вас продукт.

Парфюмите на Versace са чудесен начин да подчертаете своята красота. Не са Ви нужни други корекции, за да се чувствате прекрасно в кожата си. Необходимо Ви е единствено самочувствие, което върви ръка за ръка с аромата, на който сте заложили . Изберете правилния и забравете всяко едно притеснение за Вашия външен вид. Парфюмите на Versace ще дадат на Вас и Вашата половинка всичко онова, от което се нуждаете! Побързайте и разгледайте предложенията, за да заложите на едно ново ухание през предстоящата пролет.