Несесер

Потапяне в сърцето на женствеността

В хубавото време, в което живеем, ароматите са разказвачи на историите ни, а ние имаме много за разказване.

Потапяне в сърцето на женствеността

В хубавото време, в което живеем, ароматите са разказвачи на историите ни, а ние имаме много за разказване. Нежни, страстни, романтични, смели, нашите момичешки сюжети са пъстри и интересни като живота ни.

Tочно пред прага на лятото любимият ни лайфстайл бранд Folli Follie навлиза в света на парфюмите с лансирането на първата си колекция от три божествени аромата – цветен, свеж и пикантен. Трите бляскави парфюма „Floral”, „Fresh” и „Spice” са тук, за да ухаят омайно и да разказват за нашите емоции и пътешествия. Сутрин се събуждаме свежи с „Fresh”, през деня ухаем на цветя с „Floral”, а вечерта е време за съблазън със „Spice”.

Нежни, страстни, романтични, смели, нашите момичешки сюжети са пъстри и интересни като живота ни...

Върху луксозните флакони на парфюмите стои емблематичният за Folli Follie мотив Heart4Heart като символ на сърцето на марката. Яркият ефект на розово злато отразява вътрешния пламък на ароматите – същият, който грее и в бижутата и аксесоарите Folli Follie. Серията парфюми е създадена в Париж в сътрудничество със световноизвестните парфюмеристи Илиас Ерменидис, Елиз Бенат и Натали Лорсън от парфюмерийна къща „Firmenich”.

„Floral” се откроява с плодови нотки на касис и кайсия – модерен завършек на всяка визия. Комбинацията от чувствени рози придава още женственост, а топлият интензитет на ванилия оставя дълготрайна следа.

„Fresh” ухае на мандарина, ябълка и касис. Бяла праскова, божур и лилия добавят фина женственост, докато меките нотки на мускус създават незабравим завършек.

„Spice” е изтъкан от нюанси на бергамот и мандарина, а сърцевината е от женствени нотки на жасмин, кокосов орех и карамфил. Топлият мирис на тамян е подсилен с цитрус – един парфюм с фин ориенталски аромат.

За да бъде триумфът на този дебют пълен, Folli Follie представят ароматите с глобална кампания „Dive in Your Heart”. Ефирните кадри в рекламното видео са заснети под вода от Мара Десиприс (уникално видео от мейкинга на клипа можете да видите тук). Женствена, почти осезаема ефирност, сияйни лъчи, проникващи във водата под формата на сърце – всичко това е един разказ за потапянето в сърцето на парфюма и за събуждането на сетивата.

С подкрепата на Folli Follie