Несесер

Пролетта идва с аромат на цъфнали дръвчета и... подаръци!

Eто как да се включите – нужно е само да изтеглите стори темплейта на бранда в highlights в профила им в инстаграм и да го попълните. Споделете го на стори и не забравяйте да отбележите @tresemmebulgaria и участвайте за една от пет подаръчни кутии със следното съдържание:

Пролетта идва с аромат на цъфнали дръвчета и... подаръци!

Как познаваме, че пролетта вече се е настанила и има намерение да остане? Температурите навън се покачват, повишава се настроението ни, слънцето грее щедро, а на лицето ни разцъфва усмивка! Време е да оставим в по-студените сезони летаргията, която ни следваше упорито по петите и да се погрижим за себе си, за да заблестим по нов начин така, както природата през пролетта. Като с вълшебна пръчица тя вдъхва живот на всичко наоколо, а ние някак винаги оставаме очаровани от приказната й премяна. Тази пролет любимците ни в грижата за косата TRESemmé са ни подготвили изненади, с които и ние да си дадем свежо начало!

От марката ни приканват да споделим повече за нашите специални ритуали, в които се отдаваме на пълен релакс и се фокусираме единствено върху това, което ни носи удоволствие. В замяна от TRESemmé ще ни дадат допълнителна мотивация да се отдаваме на тези моменти по-често  - с неустоими за всяко момиче подаръци, с които да се поглезим.

Eто как да се включите – нужно е само да изтеглите стори темплейта на бранда в highlights в профила им в Инстаграм и да го попълните. Споделете го на стори и не забравяйте да отбележите @tresemmebulgaria и участвайте за една от пет подаръчни кутии със следното съдържание:

• 1 серия TRESemmé продукти

• 1 дифузер за ароматерапия InnovaGoods Honey Pine

• 1 сет от 3 вида етерични масла Alteya Organics

В темплейта трябва да попълните какво обичате да правите за себе си в ежедневието – например – да се разхождате сред природата, да отделяте поне час на ден за нещо, което обичате, да тренирате поне два пъти в седмицата, да подхранвате косата си у дома или да си правите прическа без повод. 

Това е и основната концепция на марката - продуктите на TRESemmé ни провокират да поставим на пауза забързаното ежедневие и да отделим време за себе си с необходимото внимание и грижа. Възползвайте се от възможността да спечелите подаръци, които ще ви осигурят пълноценно време, в което да презаредите батериите и да обновите вида си по най-добрия начин! И най-важното – осмелете се да отделяте по няколко минутки за себе си всеки ден - гледайте на това като малка инвестиция с голяма възвръщаемост. Можете да участвате в периода 18.04 – 01.05.2022 г. - не пропускайте шанса си!

С подкрепата на TRESemmé