Несесер

Revlon разкриват тайните на красивите очи на Mish Mash Fest!

Mish Mash Fest - Spring edition

Щастливи сме, че ще имаме възможност отново да ви срещнем с нашите приятели от Revlon Bulgaria на пролетното издание на Mish Mash Fest!

Те ще участват със свой гримьорски кът и професионалисти, готови да ви заредят със самочувствие, преобразявайки ви, и да отговарят на въпроси, свързани с изкуството на макиажа. Както и в предишните ни издания, и този път техният щанд има своята конкретна мисия - да обогати знанията и уменията ни в гримирането. Този път на фокус са очите!

Едва ли има жена, която да не използва молив за очи или очна линия ежедневно, ето защо, елате на Mish Mash Fest и научете как с лекотата на професионалисти да постигате пълноценен ефект в подчертаването на красотата на очите и изразителността на погледа.

Вече можем да разкрием и малко повече за някои от хитовите продукти на Revlon, които ще бъдат представени на феста, а тънкостите на използването и комбинирането им с различни продукти ще научите лично от специалистите на Revlon.

Молив за очи Revlon PhotoReady Kajal

Моливът с матиращ ефект PhotoReady Kajal™ притежава нежна, мека текстура, която се нанася с лесно движение и прецизно очертава горния и долен клепач. Подходящ е за използване във вътрешната част на окото. Разполага с удобен апликатор, разположен в единия край, с който лесно ще постигнете ефекта на опушен грим. Предлага се в три уникални цвята.

Водоустойчив автоматичен молив за очи "ColorStay"

Моливът за очи "ColorStay" гарантира дълготраен и изразителен поглед. Водоустойчивата му формула предотвратява размазването и запазва наситеността на цвета през целия ден. Моливът се нанася изключително лесно, като създава равномерна и гладка контурна линия. Технологията ColorStay запазва очите красиво и прецизно подчертани в продължение на 16 часа. Формулата е обогатена с витамин E, който има хидратиращо, противовъзпалително и подхранващо действие. Притежава вградена острилка и удобен апликатор в единия край, с който лесно можете да  постигнете и опушен грим резултат. Предлага се в шест интензивни, дълготрайни нюанса.

Дълготрайна течна очна линия "ColorStay"

Течната очна линия "ColorStay" перфектно подчертава очите, придавайки  дълбочина и драматизъм на погледа. Дълготрайната  формула и богатият наситен цвят създават идеален контур, който се запазва през целия ден. Нанесен веднъж, продуктът от серията "ColorStay" изсъхва бързо, не се размазва, избледнява или изтрива. Гъвкавият и удобен апликатор дава възможност за нанасяне на равномерна и прецизна линия. Формулата на очната линия е обогатена с екстракт от алое вера, който се грижи за нежната кожа на клепачите, като я поддържа мека, хидратирана и еластична. В нея е включен и витамин Е, който има предпазващо, противовъзпалително и успокояващо действие. Предлага се в два подчертаващи нюанса - наситено черен и тъмно кафяв.

Дълготрайна очна линия с твърд писец "ColorStay"

"ColorStay Liquid Eye Pen" притежава твърд писец, който позволява равномерно, гладко и лесно нанасяне.  Дълготрайната ѝ формулата придава изключително наситен цвят, без разтичане и размазване.
Много по-лесна и удобна за използване е в сравнение с традиционните очни линии с четка. Тя е с моделиращ ефект и според предпочитанията си с нея можете да създадете тънка нежна линия или по-плътна линия - ефект "котешко око". Формулата е обогатена с глицерин, който хидратира, омекотява и подхранва деликатната кожа на околоочния контур. Предлага се в наситено черен цвят.

Не пропускайте гримьорския кът на Revlon Bulgaria на Mish Mash Fest - Spring edition. Той ще се проведе на 09 и 10 април в Червената къща на ул. "Любен Каравелов" 15. Всички продукти на марката ще бъдат и на специални цени.

Очакваме ви на нашия пролетен празник на таланта и добрия вкус!