Несесер

Si Passione на Giorgio Armani. Да!

Парфюмът е създаден за Armani от Жули Масе, наследничка на една от най-големите фамилии парфюмеристи – Мане.

Si Passione на Giorgio Armani. Да!

Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи като подарък новия аромат на Sì Passione е:

1. Ивета Ганева

.....................................................................................................................................................................

Джорджо Армани описвал женствеността като неустоима комбинация от грациозност, сила и независим дух. Верни на великия дизайнер, днес от марката добавят ново измерение женственост в лицето гамата продукти Sì, предназначена за модерни, смели и независими момичета.

Сред тях новият парфюм Sì Passione грее в ярко червено и днес, в Клуба на момичетата, даваме възможност на една от вас да го спечели!

Sì Passione e вдъхновен от червеното и всичко, което символизира този цвят за жената – страстта, жизнеността, силата, решителността, смелостта.

Парфюмът е създаден за Armani от Жули Масе, наследничка на една от най-големите фамилии парфюмеристи – Мане. Жули Масе е световноизвестна като майсторка на големите „минималистични” аромати (изчистеният дизайн на опаковката не е случаен). Тя стои зад серията от продукти с името Sì, както и зад парфюма Sì Passione, а целта й с него е да накара жените да кажат „Да” на страстта!

Sì Passione възражда отличителния аромат на Sì – нектарът от касис Jungle Essence™, съчетан с искряща, носеща усмивка круша. Ароматът започва с адреналинова бомба от зноен и пламенен розов пипер. Флоралното му сърце тупти страстно благодарение на роза с уханието на нейните прозрачни листенца допълнено от пристрастяващия прахообразен хелиотроп и светещия свръхженствен жасмин. В парфюма се усещат и интензивни нотки на ванилия, а в дъното и кедрово дърво и така модерният кехлибарено-дървесен Orcanox™ – аромати, които внасят зрялост и характер като отражение на смелостта и емоцията, провокиращи истинска страст.

И за да бъде посланието на този аромат напълно предадено, за лице на парфюма Armani се обръщат към вдъхновяващата много жени по света Кейт Бланшет!

Sì Passione ви очаква в елегантен флакон пресъздаващ деликатните извивки на Sì, който, след стотици тестове, е лакиран отвътре в най-искрящият нюанс червено, който можете да си представите. Златният пръстен е символ на вечността, а капачката във формата на капка свързва Sì с отличителните аромати от гамата.

За да спечелите Sì Passione, участвайте в играта ни и се регистрирайте в Клуба на момичетата.